Как може да се направи обстоятелствена проверка на имоти на сънаследници,които е възможно да са придобили имоти от деклариране на децата на собственика?
Аз лично имам от една преписка,и иск към Поземлена Комисия,защо не са се предоставили няколко имота на всички наследници.Вещо лице е изнамерило в материялния спор между ищеца и ПК,че едно от децата е декларирало имотите на баща си и 91 и нататък година ПК,му излиза с решение за негови имоти без разпоредителна сделка от наследодател.
ПК,ОТМЕНЯ РЕШЕНИЕТО.
Та питам,как може човек нормален да поиска обстоятелствена проверка или вещна проверка на имотите на други сънаследници,тъй като се съмнява в това как са ги придобили по друга преписка?
Въпросът ми е,как да образува нещо ,или как да се обясни на адвокат искането.Има дело за делба,има доказателство по друга преписка на Гераците.Живи все още 80 годишни неходещи хора,казват и за друга измама.Преди реституция е имало три имота.Единия къща и дворно място до къщата.Другият нива в Локорско.
Къщата и дворното място са били в делба,но делото е било 10 години,за доказване на наследници,като последните двама не са били посочени.Удостоверението за наследници е било прието само с акта за смърт на втората съпруга и нейните и предни деца на наследодателя.В последствие истината прикрита излиза наяве.Децата и на третата съпруга,която всички наследници познават и развода са го завели те,се вписват в удостоверението за наследници.Получили парите за къщата,за дворното място се изгубило решението уж и в архивите.
Но за третото-нивата,живите още наследници,казват че са се разписали само някои деца и наследникът/дете на наследодателя/с подписите им ,направо го преписал на името на детето си/на внучката на наследодателя,без подписите на всичките му деца/.
Та освен ПК и проверка за евентуални декларирани имоти без правно основание имоти,какво да се направи и с имот придобит с неверни подписи или неверни данни?
Питам,за да може приятелка,да може да поиска от адвокат в правен въпрос искът си.
Възможно ли е да има иск с такова искане,как ?
Ако нещо е неясно ,моля за въпроси,темата е много актуална,жената в която се съмняват е работила в някакви архиви.В момента изгуби дело за много декари с лъжлив свидетел само,без разпоредителна сделка от наследодател и наследник.
Моля в името на всички потърпевши евентуално.Как се процедира за да се възпроизведе разследване на имоти на роднина,според вас които не са решени от ПК,по разпоредителни сделки.Има признание на един от тея,че не само те са заграбили,признанието е пред всички наследници на наследодателя,пред лъвовете.Посочен е и друг.Другият чрез дарение от наследника на наследодателя,се бори все още за някакви земи,че и къща построил там.Посредническа фирма,показва ,че тези земи не са на никой.
Какво да се направи първо за да се предприеме адвокатска услуга?
Много е сложно,сами виждате,но и много хитри хора са предприели тази офанзива,като са се надявали,че никога няма да се разбере или никога няма да се разбере.
Моля да прочетете внимателно всичко написано до тук,ако трябва три пъти го прочетете и моля за помощ в този казус..
- Дата и час: 28 Ное 2024, 17:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имоти на сънаследници
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Имоти на сънаследници
Като го препрочитам написаното и аз се обрквам,цялата работа е в това да се объркат всички институции.
Четете внимателно.Питайте ме .Отговарям адекватно,ако нещо е неясно.
Четете внимателно.Питайте ме .Отговарям адекватно,ако нещо е неясно.
-
namakak - Потребител
Всичко му се разбира на написаното.
Ако има въпроси - и аз мога да обясня. Неадекватно при това!
- zxcasd
- Младши потребител
Казусът е истинско бижу Ама нали се сещаш, че по такива въпроси се мисли с бумагите...
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Значи,беби,хващам доказателството и при адвокат,имам такъв,мноо готина...
Разбира се консултацията ми първо няма да е излишна,но както знаем всички съдът се произнася по доказателства!
За да проимам иск,мога ли от ПК да поискам доказателствата като роднина на онези.Знам,че първо трябва да си извадя актуално удостоверение за наследници и евентуално удостоверение за родствена връзка с тях,за да /като заявител на всички пред ПК,БЕЗ ПЪЛНОМОЩНО,което никой не е оспорил до момента/,да поискам от тази инстанция обстоятелствена проверка на техните имоти,как са придобити по техните преписки и и евентуални различни имена-фамилии/различни,демек се е разигравала неустановена самоличност,за да се докопат до удостоверение за една и съда личност от съда/,и като се има предвид откъснати или изрезани страници на буквата Г В АРХИВИТЕ ..
Как да напища молбата до ПК,за да имам документ за завеждане на иска?
За да мога да използвам адвокат и услугите му?
Или направо да поискам с фактите по първата преписка към ПК?Че нторото дете на наследодателя е имало решения от ПК,КОИТО СА ОТМЕНЕНИ поради тези причини и искам и на първото дете и второто поради тази причина,да бъдат разгледани всички преписки в същата ПК,за да послужат пред съда?
Помогнете ми бе хора,за да имам с какво да отида при адвоката,роднини ,а и самият наследник без да иска призна,като набеди втория,че и той е взел ,като спорехме кой е крадеца на дядовите имоти,как да излезе истината
Разбира се консултацията ми първо няма да е излишна,но както знаем всички съдът се произнася по доказателства!
За да проимам иск,мога ли от ПК да поискам доказателствата като роднина на онези.Знам,че първо трябва да си извадя актуално удостоверение за наследници и евентуално удостоверение за родствена връзка с тях,за да /като заявител на всички пред ПК,БЕЗ ПЪЛНОМОЩНО,което никой не е оспорил до момента/,да поискам от тази инстанция обстоятелствена проверка на техните имоти,как са придобити по техните преписки и и евентуални различни имена-фамилии/различни,демек се е разигравала неустановена самоличност,за да се докопат до удостоверение за една и съда личност от съда/,и като се има предвид откъснати или изрезани страници на буквата Г В АРХИВИТЕ ..
Как да напища молбата до ПК,за да имам документ за завеждане на иска?
За да мога да използвам адвокат и услугите му?
Или направо да поискам с фактите по първата преписка към ПК?Че нторото дете на наследодателя е имало решения от ПК,КОИТО СА ОТМЕНЕНИ поради тези причини и искам и на първото дете и второто поради тази причина,да бъдат разгледани всички преписки в същата ПК,за да послужат пред съда?
Помогнете ми бе хора,за да имам с какво да отида при адвоката,роднини ,а и самият наследник без да иска призна,като набеди втория,че и той е взел ,като спорехме кой е крадеца на дядовите имоти,как да излезе истината
-
namakak - Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|