начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

узаконяване на имот

Казуси за недвижими имоти

Re: узаконяване на имот

Мнениеот sava » 05 Мар 2011, 21:19

Сполай ти за "добрината" , ама ми е минало времето за таквиз маратони за 'Купата на Съветската армия"
sava
Потребител

Мнениеот mariankata » 06 Мар 2011, 00:22

до "melli"надявам се,че изчерпахме темата,свързана с ентусиазма-хайде по същество...за да се аргументирам само е необходимо да кажа,че ако трябва да бъдем точни,вие е трябвало да учите "право",а не "криво".за да не ставам вулгарен,макар,че не е лишено от логика,смятам да спра дотук.що се отнася до отношението на "сава",спрямо интересуващото ме-сърдечно благодаря за самораздаването,дори и нещо повече:искренно се надявам,че и в бъдеще ще си бъдем полезни един на друг...и от мен може да има някаква полза :) :) -все пак съм само със две филологии,и едно агрономическо образование :)
mariankata
Младши потребител

Мнениеот Melly » 06 Мар 2011, 01:03

mariankata написа:до "melli"надявам се,че изчерпахме темата,свързана с ентусиазма-хайде по същество...за да се аргументирам само е необходимо да кажа,че ако трябва да бъдем точни,вие е трябвало да учите "право",а не "криво".за да не ставам вулгарен,макар,че не е лишено от логика,смятам да спра дотук.що се отнася до отношението на "сава",спрямо интересуващото ме-сърдечно благодаря за самораздаването,дори и нещо повече:искренно се надявам,че и в бъдеще ще си бъдем полезни един на друг...и от мен може да има някаква полза :) :) -все пак съм само със две филологии,и едно агрономическо образование :)

И сега какво? Ще си мерим магистратурите ли? :roll:
Останете спокоен/а, аз имам тамън три на брой. Не че е чак толкова важно.
Стана ясно, че тогите няма как да си ги мерим.

Но, да запазим бон тона, и да продължа.
Отдавна изчерпах за себе си темата по същество. Това, че не ви харесва мнението ми съвсем не ме тревожи. Колкото до поканата ви, благодаря. Бях до тук... по същество обаче. 8)

Усмихнете се. Малко хумор не е за пренебрегване. :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот sava » 06 Мар 2011, 01:27

Тук категорично губя, имам само една и мисля да се задоволя само в тази сфера на работа /макар да имам амбиции и може би възможност за нещо повече в нея/.

п.п.Мразя тогите , те са /всичко Мара втасала ,та си ............. сресала/ и за това ходя на работа целия в черно. Някой си направи гешефта със Жени Живкова, 5000 адвокати по 180 кинта тогата сметай. Не коментирам факта , че са изключително грозни.
sava
Потребител

Мнениеот kove5 » 09 Мар 2011, 01:51

здравейте!
нов съм във форума и ви моля за извинение ,ако нарушавам установени правила.
искам да започна обстоятелствена проверка,за да озаконя имот по давност. владея повече от 10 г едно место с дървена барака,която бе подпалена по невнимание от един пиян циганин потърсил подслон. искам да направя масивна ограда и стигнах до този казус с обстоятелствена проверка за придобиване на собственост върху имота. имота е в регулация,но на него няма масивна постройка(засега). намерих в нета молба-декларация,мисля да стартирам процедурата,но ме притеснява мълчаливия отказ. почти сигурен съм ,че в общината никой няма да си направи труда да ми отговори. има ли някой който да ми помогне и да ме посъветва,или да се заеме с проблема ми. става въпрос за София.
kove5
Нов потребител

Мнениеот kirile » 09 Мар 2011, 15:45

Два пъти съм си правил обстоятелствена проверка за два имота , но съм ползвал услугите на адвокат. Затова Ви съветвам да ползвате и Вие. При мен всичко мина гладко , но ако Вие проявите самодейност може и да не успеете да постигнете целите си. Успех !
kirile
Потребител

Мнениеот kove5 » 11 Мар 2011, 17:42

благодаря за съвета!
ще го ползвам. и май вече си наех адвокат. бях говорил с един,но се колебаех. засега съм предвиййил сам нещата,но сега ще го наема. не си заслужава да се провалям в края на събитието. отново ви благодаря.
kove5
Нов потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси