- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бременни наематели ?!? Помощ...
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Бременни наематели ?!? Помощ...
Здравейте, през юли месец отдадох апартамента си под наем на момче и момиче, срокът в договора е за една година. Вчера от странични хора разбрах, че момичето е бременно. Моля кажете ми, има ли някакви пречки да прекратя договора в датата на изтичане, или те като родители вече с бебе ще имат някакви преференции?
- babi4ka
- Младши потребител
Re: Бременни наематели ?!? Помощ...
Няма вече такова ограничение.
Навремето имаше Закон за наемните отношения, но сега е отменен.
Няма да могат да осуетят прекратяването на договора.
Навремето имаше Закон за наемните отношения, но сега е отменен.
Няма да могат да осуетят прекратяването на договора.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ужас, отглеждат термити в дървената ми къщичка... Помощ... Дишайте спокойно, не са нужни толкова препинателни знаци, намат "преференции".
-
lexy21 - Активен потребител
Благодаря на всички! Успокоихте ме, сега остава само съвестта ми, с нея не знам как да се оправя
- babi4ka
- Младши потребител
И какъв зор Ви е напънал, та искате да изгоните хората? Тая работа от комунизма дето си я спомняте, отдавна вече не съществува. Нищо не ви заплашва, дори и момичето да роди и да си отглеждат детето в безценното Ви апартаментче.
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
Г-н Kuzdov, не ме е напъвал зор, запитах, защото просто не знам в момента какво да правя - дойдох на село да гледам майка си, изгледах я, но сега не знам дали ще мога съвсем сама да се оправям тук, на село. Може би ще успея, надявам се, и няма да притеснявам хората, нямам нищо против това още неродено детенце, а то какво ще стане с него-още от началото някой да не го иска....Между другото имам още един въпрос, може би трябва да го пусна отделно, но да запитам - къде мога да прочета нещо за условията за приемане в старчески дом? Някакъв закон?
- babi4ka
- Младши потребител
до-babi4ka Е как може да споменето това нещо ако някой не го иска, нямам идея на къде биете , но явно сте си само за село и там на нивата да копате с мотика 8 номер.Сигурно ще им вадите душите на това младо семейство и да Ви плащат да живеете в тоя старчески дом ,щом питате за закон
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|