начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Нужда от помощ за договор за дарение

Казуси за недвижими имоти

Нужда от помощ за договор за дарение

Мнениеот namakak » 02 Фев 2011, 00:13

При дарение,трябват ли нуждите от изпълнителен лист или запрещение/ба ли кака се казваше това/собственик да има жалба срущу него да е пребивал роднини без медицинско?И колко месеци беше това запрещение от военна прокура да им я тура :wink: :D Става въпрос за майчина къща :mrgreen:
Ище не се знае дали е в съсобственост или в собственост,което ще спре наемите за адвоката им. :twisted:
В името на честните адвокти,тези които са адвокати по професия и заслужанат да са такива,моля да не ми отговарят.
Който иска да ми отговори,аз мога и сам,но беше лично да споделя,че търся експерти.Затова първо ще дам правото на вас.За да мога да оборя и неадекватния оронващ престиж въобще на тази особа адвокатурата,защото аз лично винаги бих я ползвал и ще имам и нейното мнение и вашето.
Но...Според вас уважаеми,бихте ли приели аз да съм ви клиент за договр за дарение и при какви обстоятелства освен и посочените?
Аватар
namakak
Потребител

Re: Нужда от помощ за договор за дарение

Мнениеот lexy21 » 02 Фев 2011, 02:53

Вие, като се четете, разбирате ли какво сте искали да кажете? Не, че нещо - ама, все пак, сигурно очаквате някой да Ви отговори и, най-малкото, се надявате този някой да не е луд. Или бъркам? :roll:
Аватар
lexy21
Активен потребител

Re: Нужда от помощ за договор за дарение

Мнениеот nk7702n » 02 Фев 2011, 09:44

И аз нищо не разбрах, какъв въобще е въпросът, единственото сигурно нещо тук е, че се касае за дарение, но на какво и т.н.!?
nk7702n
Старши потребител

Назад към Имотни казуси