начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Очаквайте решение в срок

Казуси за недвижими имоти

Очаквайте решение в срок

Мнениеот namakak » 01 Фев 2011, 23:44

Какви са сроковете за решения?
Приета е фалба/жалба :D / от ВКС.назначава се дело към ГС.Минава всичко от до всички видове експертизи,недопускане на вещи лица,неплащане на искове за вещи лица,и още недоплащания.Решение и второ допускане за дело ГО.Минава същата процедура без бой на вещо лице,без инсцинирано насилие,без недопускане на вещо лице,защото другата страна е платила даже.
Съдът след повече от десетилетия и решения след резолюцийката на ВКС,СЕ ПРОИЗНАСЯ - КРАЙ.В срок.Колко е тоя срок?Това ли е края за решение в сила?
Въпросът ми е,защото хората бързат за пропуснатите ползи,които другите немогат да платят,защото са живяли от наемите на честните хорица,лишени според законодателството.
Какво е решението в срок от Градски съд,който е втори от приета жалба от ВКС?
Моля за смели отговори и адекватни решения.На съдиите им е смешно,подигравката с измислените вече жалби... :D
Е?Къв е тоя срок,бе деее...ба...Ше наплащам,да го вида тоя адвокатец,дето им срина бизнеса на ония без осми клас дето ги мързи да работят и грабят тея дето са им давали хляб,месо и зеленчуци :twisted:
Къв е срока,ТОПАЛОВ?????????ДЪРТА ЛИГО С 200 ЛЕВА ГЛОБА ОТ СЪДИИТЕ...Аз съм ти насреща чернилко,дори и тук да не ми отговорят има умрели заради това което направи ,които са ми дали да ти съсипя и детето адвокат синчето...Сигурен съм ,че за всички дела нямате приходи към НАП...зНАМ И ДРУГИ ВАШИ ДЕЛЦА,КЪДЕТО ВЕЧЕ НЯМА И ДА ПЕЧЕЛИТЕ,ЗАЩОТО МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ В ТАЗИ БЕДНА ДЪРЖАВА,да ви стана антисвидетел.И ще си го позволя,защото така аз искам,не ти адвокатче тъпо ,мислещо че комънизъма се храни само от думите на свой човек.Храни се от знаещия как.

Всъщност без да ме познаваш,ще те назнача за мой адвокат в още по неевропейски дела на фашизма,естествено че ще ти плащам,за да се откажеш от врътките които ти правят неграмотни "урбанизирани селяни" в столицата,обещали ти нещо което никога няма и да имат възможност да ти дадът.
За незнаещите:адвоката който ще ви остави без дом,се казва Топалов старши,черничък на вид е.тОВА Е АДВОКАТ ,КОЙТО НЕ УМЕЕ,А БАВИ ДЕЛАТА,И ВСЪЩНОСТ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ,А ПРАВИ ЛОШО НА КЛИЕНТИТЕ СИ.щЕ ПОСОЧА ДЕЛО ,ЗА да имате предвид и как е учил сина си.
Та последно дело без право на обжалване ,какъв му е срока?

Не че не мога да проверявам всеки ден дали има решение влязло в сила,но какъв е срока,за да започне другото дело за връщане на пропуснатите ползи за 12 години които за всички съдетилите са по действителни наеми 240000 лв.На пазарна от вещо лице ще са по-малко.
Аз лично не се смущавам,че споменавам имена на адвокати,които не целят спечелване,напротив с заобиколките си,получават безхаберие,неконтролируемост и обпечване на и без това неграмотността на неуките и необразованите мързели на тая страна.
Та питам,като заинтересован,кога ще излезе това решение в срок?За да си назнача Топалов,който ще спечели само от мое спечелено дело...Ако иска,...хората нямат пари,а ни еще направим предварителен договор в нотариус за спечелено дело и хонорар.
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Имотни казуси