- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Vupros
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Vupros
Jenite ne sa problem za pravoto.Problema e 4e te se opitvat da se dokazvat 4rez nego, a ne tova e negovata F. I po vajnoto: tova na nikogo ne pomaga, osven v izklu4itelno redki slu4ai na sobstvenoto im ego.
- S-max
Моето искрено мнение е, че не виждам смисъл в започването на работа в кантора във II-ри курс. Ще се занимаваш точно толкова с Право, колкото и ако пържиш картофки в Макдоналдс! А и не мисли, че ще взимаш повече пари! По-добре си стой вкъщи на топло и си чети учебниците и всякаква допълнителна литература, посветена на правните направления, към които проявяваш засилен интерес! Рано ти е още! :)))
- kafeto
- Потребител
A kafeto e nai-prav, gledai si jivota sega , zastoto te 4aka tzjal jivot rabota sled tova!
- S-max
intersuva me slednoto.vzeh pod naem edna sgrada i si pla6tam redovno naema.predi dni mi predoljiha da snimat film v neia i az se saglasih,no horata koito mi dadoha da polzvam tazi sgrada iskat 4ast ot parite koito 6te vzema ot snimkite.pravilno li e tova?
- ananiev
- Нов потребител
kolega...
da vi kaja az praveh kafetata v kantorata na bashta mi niakade ot 8-mi klas...
ne mojete da si predstavite kolko i kolko cenna informacia se popiva pokrai drugi advokati...
i az togava ne znaeh che e taka, usetih go chak kogato zapochnah da ucha pravo i da se okazva che dosta neshta veche znam... ne tolkova kato konkretni normi, kolkoto kato nachin na mislene, kato razvit uset za pravoto...
taka che si e savsem pravo momicheto...
Teodora, obadi mi se na 0899917107, i az rabotia otskoro no moje da izmislim neshto :))))))
da vi kaja az praveh kafetata v kantorata na bashta mi niakade ot 8-mi klas...
ne mojete da si predstavite kolko i kolko cenna informacia se popiva pokrai drugi advokati...
i az togava ne znaeh che e taka, usetih go chak kogato zapochnah da ucha pravo i da se okazva che dosta neshta veche znam... ne tolkova kato konkretni normi, kolkoto kato nachin na mislene, kato razvit uset za pravoto...
taka che si e savsem pravo momicheto...
Teodora, obadi mi se na 0899917107, i az rabotia otskoro no moje da izmislim neshto :))))))
- Anastassia Terzieva
Колежке, за това сте права. И все пак не забравяйте, че Вие сте била в кантората на баща си. Друго е при непознати работодатели. Никакво внимание нямаше да Ви обърнат!
- kafeto
- Потребител
i zashto mislish che niakoi e obrashtal specialno ili niakakvo vnimanie na niakakva osmoklasnichka koito e idvala sled uchilishte i e pravela kafetata?
Nito puk sum razbirala neshto ot pravo . No biah tam, slushah sporovete im, tova koeto citirat, kakvi dovodi vadiat... kakvi popravki praviat... nishto ne se gubi na toia sviat, nali znaesh...
Nito puk sum razbirala neshto ot pravo . No biah tam, slushah sporovete im, tova koeto citirat, kakvi dovodi vadiat... kakvi popravki praviat... nishto ne se gubi na toia sviat, nali znaesh...
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
Добре, добре - спокойно - всичко ще бъде наред! :)))
- kafeto
- Потребител
Ako poglednem tona i dumite i na dvete strani v po-rano napisanoto, shte vidim che samo ti ubijdash i samo ti durjish bih kazal "ulichen" ton. Za tova moje bi jenite poniakoga se narichat "ulichnici". Takuv termin za mujete niama....
- Nasko`
Уважаема, колега съм ти и само за това позна. Еманципация.....Феминизация....не си ли малко нагла да влизаш в наука основана и развита исконно от мъжете и да предявяваш някакви права на тази тема?
- Nasko`
Колега Наско , ти май не си добре . Говориш като някои маниак . СТЕГНИ СЕ , МОЛЯ ТЕ .
Определно не съм забелязала да има разлика между мъжете и жените юристи . Професионализма и интелекта нямат пол.
Определно не съм забелязала да има разлика между мъжете и жените юристи . Професионализма и интелекта нямат пол.
- гала
Otnovo gruba greshka-pishe se "obijdash",a ne "ubijdash"!Izvinete,vie imate li osmi klas zavurshen?
- sonia
- Младши потребител
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|