начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Lex среща!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Lex среща!

Мнениеот cufti » 23 Яну 2004, 19:28

opa mai i az e wreme da izlitam...kolko byrzo teche wremeto:/ do skoro!:)
cufti

Мнениеот ЕдинІотІВАС » 24 Яну 2004, 01:30

Е сега какво удовлетвори ли го твоят приятел?!
ЕдинІотІВАС

Мнениеот gega » 24 Яну 2004, 10:45

Много добре зная, Псуващи
gega

Мнениеот gega » 24 Яну 2004, 10:54

че това си ти! Че отново си изпълзял от мрачната си, смрадлива дупка и си започнал отново да сееш заразна „миризма” във форума. Не исках да ти отговарям, защото на твоите „безплодни”, безвкусни заядливи думи човек не трябва да обръща внимание! А и не исках да се принизявам толкоз ниско, за да ти отговарям! НО! Но когато правиш очевидни правописни грешки, аз като виден радетел на правилния български език, не мога да не обърна внимание:)))))) Да знаеш от мен, че съществително в изречението в БЪЛГАРСКИЯ език получава ПЪЛЕН член когато е ПОДЛОГ. За разлика от теб, защото ПОДЛОГИ като теб ВИНАГИ получават ПЪЛЕН ЧЛЕН!:))))))))))) Тако че Псувателю любими, заври се още по-дълбок в твоята скодоумна духовна дупка и се моли ВСС да те одобри за мл. съдия в дълбокия прованс - ПАзарджишкия окръжен съд. Там ти е мястото, бездарнико!:)))))
gega

Мнениеот mishoni » 24 Яну 2004, 11:56

Добро утро!:))))) На всички "мутри" от снощи и на тези дето не дойдоха!
Докато си пия кафето искам да споделя следното:

Беше......супер! Страхотни сте, и аз се радвам, че Ви познавам!
Всичките!!!:))))))))
Това е!!!:)))

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 24 Яну 2004, 11:59

Абе, Мишо! Как имаш сили след такваз вечер да чатиш?
bgjurist
Потребител

Мнениеот gega » 24 Яну 2004, 11:59

Добро утро и на теб, приятел! С твоите хвалебствени слова ме караш да съжалявам, че не дойдох!:)))) Какво ли се е случило, та си тъй развълнуван и щастлив!:)))) Лека събота и неделя ти желая!!!
gega

Мнениеот Гери » 24 Яну 2004, 12:44

А моля, моля колега, ама Ви си тръгнахте първи :)))
И аз се радвам, че се запознахме! Беше страхотно и много приятно!
Гери

Мнениеот bgjurist » 25 Яну 2004, 17:45

Колежке, НЕ СЪМ си тръгвал първи - пръв си тръгна Наско, след това - BEGEMOT
bgjurist
Потребител

Мнениеот miron » 25 Яну 2004, 18:09

BGURIST, засрами се - не стига че си тръгна рано, но този път и помниш!
Явно си се представил зле отвсякъде ...
miron

Мнениеот Гери » 25 Яну 2004, 18:48

Според моят любящ съпруг ми е дошло в повечко мартинито... :) Покорно моля за извинение :)
Гери

Мнениеот mishoni » 25 Яну 2004, 19:36

Гери, той те бъзика! Ти беше върхът!!!!!! А той си пи бира за да бъда трезвен, да може да те "следи" изкъсо......4 месеца са малко време:)))))))))))!
Да сте живи и здрави! Поздрави го!

[%sig%]
mishoni
Младши потребител

Мнениеот Гери » 25 Яну 2004, 20:35

Веднага поздравявам и връщам поздрави! Мъж ми точно питаше кога ще се събираме пак :))) и двамата се чувствахме страхотно в компанията ти и тази на останалите лексъри :)
Гери

Мнениеот Mb}|{bT » 26 Яну 2004, 00:19

Хехе забелязвам нова лингвистична конструкция, вкарана в оборот от моята скромна личност :))) Мдаммм "Лексър" е хубава думичка :)))
Mb}|{bT

Мнениеот law » 26 Яну 2004, 09:51

Kolegi Dochev i Mishoni, o4akvam snimkite ot sre6tata,:)))
law
Младши потребител

Мнениеот lara » 26 Яну 2004, 14:06

Ама как ви обичаммммммм....всичките - и "Лексъри" и "Лексърки" , че и тези, дето не дойдоха......Изобщо, много Любов нося в сърцето си към вас, мили мои....(Е, май че звучи малко покровителствено, но не това имах предвид!)
Ама много си ви обичам всичките, да знаете! И не го казвам като реплика от награди на "Оскар", а защото не се сещам как по друг начин да ви напиша, че ви обичам?

Искам срещааааа на моретоооо, в байсейна.......на някоя виличкаааааа.....

P.S.
А вечерта в "Примавера" беше поредният "lex" връх (!!!), каквито между впрочем са всички наши срещи.
На загубилите , респ. неприсъствали, ще кажа: Никой не може да ти ограби хубавите емоции, освен ако ти сам не решиш да е така!!!!
И Не приемам извинения!!!!!!
lara
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии