начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Lex среща!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Lex среща!

Мнениеот Mb}|{bT » 19 Яну 2004, 22:50

Не зная кой и защо затри нишката за лекс срещата, но фактите са:

Резервацията е направена за петък, 23-ти, 19ч., Примавера, втория етаж, маса за двайсет човека.
Бъдете точни :)))
Mb}|{bT

Re: Lex среща!

Мнениеот az » 20 Яну 2004, 04:45

Разбирам,че съм позакъсняла за резервацията.Ще се направя на разсеяна посетителка на Примавера и ще намина да ви поздравя,ако се престраша...
az
Младши потребител

Мнениеот miron » 20 Яну 2004, 09:46

Където 20, там и 21 ;-)
miron

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 11:33

Мироне, като дойдеш да не кажеш, че си объркал датата с часа :))) Щото няма да мине това - ако дойдеш в 23ч, ще те питаме що не си дошъл на 19ти :)))
Mb}|{bT

Мнениеот bgjurist » 20 Яну 2004, 12:50

Ицо, пиши от мене 2 човека (засега).
bgjurist
Потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 16:37

Не мога, бгюрист вече. Направих резервацията вчера. Но нищо вие елате двама, пък все ще се съберем.
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 16:38

Забравих да кажа, че резервацията е на името на Христо Панев.
Mb}|{bT

Мнениеот nova » 20 Яну 2004, 16:40

И кой е тоя?
nova
Нов потребител

Мнениеот Гери » 20 Яну 2004, 19:15

Колегата Инди-Алекс ме помоли да пишем и него - 2 места :)
Гери

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 20:18

nova: "Тоя", често наричан и "онзи", а също и Ицо, Панев, Христо, Паньо (полуобидно обръщение, разрешено съмо на най-близките приятели), Адаш, Ицко, Ице, Мило, Мечо и т.н. съм аз.
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 20:21

Ами, Гери, колегата да идва пък... :)))
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Яну 2004, 20:22

Работата е там, че вчера вече направих резервацията...
Mb}|{bT

Мнениеот gega » 20 Яну 2004, 23:00

Пчове, съжалявам, и този път няма да съм с Вас! гаджето ми има нужда от СЕКС! В крайна сметка петък вечер е! какво да павя - трябва да осъществя насрещната пестация:)))))))))))))))))
gega

Мнениеот Гери » 21 Яну 2004, 00:07

Колега моят съпруг също иска ;) този вид услуги... за това ще го взема на купона и ще си престираме след това!
Гери

Мнениеот Mb}|{bT » 21 Яну 2004, 00:09

Оправадвай се, ти, оправдавай се...тя пък точно за тази вечер ли се сети че го иска...и всъщност само в петък ли....айде няма да задълбавам :)))) Гега, недей така бе, сега ще повлечеш крак и знаеш ли колко хора ще се откажат...и знаеш ли колко гаджета на лексъри ще започнат да бучат "Виж, на, Гега не ходи по разни срещи за да бъде с гаджето си, а ти..., Защо ли се подлъгах така...Ти кога ли си правил нещо за мен..."
Mb}|{bT

Мнениеот Mb}|{bT » 21 Яну 2004, 00:13

Гери, явно и двамата сме във форума, що пък да не влезеш в чата на лекса :)))
Mb}|{bT

Мнениеот Гери » 21 Яну 2004, 00:45

може :)
Гери

Re: gega

Мнениеот Мохамед Али » 21 Яну 2004, 09:08

Страх те от пердаха, който те чака ако дойдеш, ли?
Мохамед Али

Мнениеот Deyan_M » 21 Яну 2004, 10:12

Ще ви бъда благодарен за точното описание, по отношение местонахождението на заведението. Разбрах, че е някъде на Попа, но.....................:-(
Deyan_M

Мнениеот k4k » 21 Яну 2004, 10:52

Анонс на lex.bg - http://www.lex.bg 2003-12-22: Среща-дискусия на тема: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ПОСТРАДАЛИЯ В НАКАЗАТЕЛЕНИЯ ПРОЦЕС"
Дружеството на научната преподавателска общност при Съюза на юристите в Балгария организира среща-дискусия на тема: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ПОСТРАДАЛИЯ В НАКАЗАТЕЛЕНИЯ ПРОЦЕС" Лектор: Екатерина Салкова- Н. С. ІІ ст. в Института за правни науки при БАН.
Дискусията ще се проведе на 21 януари(сряда)от 17.30 ч. в заседателната зала на Съюза на юристите-ул "Пиротска", № 7. ВХОД-СВОБОДЕН.

Колеги от София, пийте по едно и заради мен на Lех-срещата, че не помня от кога я сънувам. Не че съм оправдан щото съм от другия край на BG-то, ама нямам как ... А ако някой реши да отиде на тази дискусия, ако има начин, ако му е кеф, нека подаде малко нова (ако има) информацийка, че с 414ж, измененията на НПК и пр. се изправям на нокти като дойде клиент-пострадал и трябва да му обяснявам, че по принцип нямаме думата никой не знае до кога. Ще Ви бъда благодарен, с обещание да почерпя (когато мога ............
k4k

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии