начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Лекс среща :)

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Лекс среща :)

Мнениеот znajko » 15 Яну 2004, 23:53

Съжалявам!
Искрени извинения на МЪЖЪТ, gallup, remo, karfi4ka, lara и miron. Както всеки петък ще изчезна от София със страшна сила още към 18-18.30. Обещавам другия път да присъствам!
znajko

Мнениеот Гери » 16 Яну 2004, 00:31

Попа като ориентир го ползваме :)))
иначе е между бохеми и махалото май беше...
Та там е :)
Гери

Мнениеот Гери » 16 Яну 2004, 00:31

А само на тях ли?
Гери

Мнениеот mag » 16 Яну 2004, 00:33

хей, приятели не ви ли се спи вече?
mag
Младши потребител

Мнениеот karfi4ka » 16 Яну 2004, 00:56

Ремо, ще стискам палци да се изтъркаляш от снежните баири успешно и в уречения час да се присъединиш към компанията, щото лекс-среща без теб....много постно ще мине :-)) Пък ти само мерак да имаш да затъваш във вино и вратни пържоли :-) То и каквито сме редки екземпляри, почти като в резервата ще си бъдеш с нас:-)

Знайко, много съжалявам, че няма да отчетеш присъствие този път, но щом обещаваш да се класираш за следващия, някакак по-леко ще го преживея :-)

Мъж! ;-) И мен вече започна да ме съмнява дали ще ни съберат в пицарията, ама ти си по организацията, аз няма да се меся :-PP
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 16 Яну 2004, 01:59

Ха сега пък вземете ми прехвърлете цялата отговорност по организацията...Хайде малко солидарност, де :)))

Гери, стажът ми в СГС така и няма да започне, защото обичайната дискриминация към родените в така омразната "провинция" се проявява и на ниво Министерство на правосъдието и въпросната група лица (към която спадам и аз) си карат стажа в СОС. Иначе стажът ми там вече приключи - в момента съм в СРС...доколкото успявам да съчетая всичко с което се занимавам...добре че не решиха да ни пратят в РС Елин Пелин например...както и да е, хайде да си говорим за по-хубави неща...

Примавера, май наистина се води пицария, но определено не изглежда като "Мис Каприз" или "Пица Таз" да речем...т.е. приемлива кръчмица е. Намира се от лявата страна на бул. "В. Левски", като вървиш от попа към спортната палата, на не повече от 50 м. от Попа.

А, знайко, извинен си...задълженията са си задължения, но все пак не забравяй за обещанието си за следващия път :)))

Да, Мая, имало е лекс срещи и то не малко...ееех какви времена бяха...Ех, Ел Корасон... ееех танци, еееех Карфичка на масата....други хора под масата....еееех живот....
Mb}|{bT

Мнениеот jenny_m » 16 Яну 2004, 11:44

Колеги, ако може и аз бих се присъединила!Но не казвате нищо за капаро?
jenny_m
Потребител

Мнениеот jenny_m » 16 Яну 2004, 11:49

Колеги, ако може пишете ме и мен!
jenny_m
Потребител

Мнениеот sasha » 16 Яну 2004, 11:50

малко кофти вепрос: каква е средната възраст на срещите?
sasha
Нов потребител

Мнениеот sasha » 16 Яну 2004, 11:51

не за друго, ами защото ми се идва, но май сам малко дъртичка ...
sasha
Нов потребител

Мнениеот law » 16 Яну 2004, 15:43

vazrastta niama zna4enie kolega, vajno e, 4e sme lex-members,:)
law
Младши потребител

Мнениеот karfi4ka » 16 Яну 2004, 18:56

Ако имаш някакви проблеми или колебания във връзка с резервацията, местата и прочие, знаеш, че съм насреща.
Пък че в Примавера може да е като в дядовата ръкавичка, няма да се плашиш :-)
На сърце да е широко :-)
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Гери » 16 Яну 2004, 19:36

Аз нали и аз съм си от "провинцията" :))) т.е родена съм в гр.Варна ;)
но пък нали станах софийска булка, че пост. адрес ми е София... и ме разпределиха в СГС ;) от 2.02 :) та си търся другарче ;)))

бтв... споделете някой читав прокурор от СРП и съдия от СРС - нак.отд :)
които да те гърчат от работа! При такива ми се иска да съм, че да има полза от стажа :))) защото със съпруг цивилист :) нак.пр. може да се превърне само в хоби, не и в практика...
Гери

Мнениеот вера » 16 Яну 2004, 21:55

Не съм член на форума, студентка съм по право, обаче като ви гледам колко сте готини и намирам смисъл в някой неща. Много се бях отчаяла покрай тази държава и всичките й писани магистрати. Чета ви редовно и много ви се радвам! Мечатата на почти всеки студент по право е да не стане адвокат...ама този който (не) си го пожелава да дойде да попрочете това-онова в този форум! Супер сте и ви желая приятно изкарване, много успехи в работата и се усмихвайте както ме карате да се усмихвам и аз сега (с приятни чувства)!
вера

Мнениеот magy » 16 Яну 2004, 23:33

Много добър наказателен съдия в СРС е Калин Калпакчиев, но с гърченето от работа трябва сама да си го извоюваш!
За прокурор не знам!
magy
Нов потребител

Мнениеот Begemot » 17 Яну 2004, 14:21

Бройте и един Бегемот !!!! Ша дода разбира се, макар и за малко, но ша дода... А междувременно взимам една лопата и една вилица и тръгвам да откопавам Ремо - че ще се справи с вратните пържоли сам не се и съмнявам, за виното също нямам притеснения, но за снега? А вилицата е за всеки случай :)
До петък :) А на Знайко - до следващия път !
Begemot

Мнениеот hristo_panev » 18 Яну 2004, 15:32

Вера, много лесно можеш да станеш член на Лекс - бързо е и на всичко отгоре е безплатно...хихи...що ли пък не вземат да ме назначат за търговски директор тук...гледай каква реклама правя:)))

Но и като не-Лекс-член...я по добре да ползвам lex member, че доста многозначително излезе...та такааа ... и без lex membership можеш да присъстваш на лекс-сбирки, важното е:
1. да ти се идва;
2. да знаеш къде да дойдеш;
3. да знаеш кога да дойдеш и
4. да знаеш на чие име е резервацията...но това последното май не е задължително, защото забавляващите се юристи си личат отдалеч - все някак не се вързват с обстановката :)))
5. три дни преди лекс сбирка да вдигаш телефона си не с "Да", "Моля" или "Ало", а с "Вееве лекс беге"
6. да се представиш на масата с ключовата фраза: "юзърнейм: Vera, пасуърд: седем звездички. / Влез"
Но пък 5 и 6 съвсем не са задължителни, защото току що си ги измислих :))))
hristo_panev
Младши потребител

Мнениеот вера » 18 Яну 2004, 20:56

Ххаха, Много благодаря! Но в 4ти курс не става по-лесно и ме чака семейно и наследствено през тези дни. Иначе ви пожелавам да си изкарате страхотно и да разказвате после!
вера

Мнениеот Mb}|{bT » 19 Яну 2004, 00:00

Внимание, внимание, утре, 19.01.2004 год. в 12 ч. е последното преброяване, след което резервациите ще бъдат направени. Ако някой иска да се запише за участие след този момент, ще се наложи да седи в скута на някой друг лексър, освен ако не смята да се пласира върху масата още в началото на вечерта :))))
Mb}|{bT

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии