начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

АВАЛАНТ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

АВАЛАНТ

Мнениеот КаГеБе » 09 Дек 2003, 15:19

"АВАЛАНТ" ООД, седалище гр.София, ж.к."Надежда" с предмет на дейност земеделска дейност и агротехнически услуги. Нужна ми е информация, колеги ! Тази фирма предлага много изгодна рента за предоставена земя под аренда, а нали знаете: "Много хубаво не е на хубаво" (стара и поучителна приказка) Ако някой знае къде фирма "АВАЛАНТ" е вземала земя под аренда, моля пишете ми!
КаГеБе

Re: АВАЛАНТ

Мнениеот КаГеБе » 09 Дек 2003, 16:13

В регистъра на търговските дружества "АВАЛАНТ" ООД е с предмет на дейност строителство и търговия. Каквато и да е информация за дейността на фирмата би ни била от полза.
КаГеБе

Мнениеот КаГеБе » 09 Дек 2003, 18:57

Познавате ли "АВАЛАНТ" ООД ? Има ли сграда или друг строителен обект, построени от тази фирма?
КаГеБе

Мнениеот ! » 10 Дек 2003, 10:23

"Авалант" ООД е дружество, което до колкото знам е създадено от Роман Абрамович, Рем Вяхирев и Силвио Берлускони. До колкото знам и Бил Гейтс имал някакъв дял там.
!

Мнениеот КаГеБе » 10 Дек 2003, 14:38

А стига, бе! В "Апис-регистър" дружеството се води собственост на двама българи.
КаГеБе

Мнениеот КаГеПе » 10 Дек 2003, 18:26

Някой чувал ли е за това дружество ?
КаГеПе

Мнениеот в.н. » 10 Дек 2003, 18:31

АВАЛАНТ съществува в регистрите на Министерството на земеделието и горите Дирекция икономическа политика, отдел търговска политика и по-точно в списъка на регистрираните търговци на зърно съгласно ЗСТЗ към 30.06.2003.
в.н.

Мнениеот КаГеБе » 10 Дек 2003, 18:39

Това е полезна информация. Благодаря!
КаГеБе

Мнениеот в.н. » 10 Дек 2003, 18:41

Всичко за вас, успех!
в.н.

Мнениеот КаГеБе » 10 Дек 2003, 18:48

Ще се старая !
КаГеБе

Мнениеот ! » 11 Дек 2003, 10:29

Абе аз се бъзикам бе:-)
!

Мнениеот КаГеБе » 11 Дек 2003, 16:54

Шегобиец, а ? Лошо момче! Ще бъдеш наказан ! А фирмата вече започна да се проявява в истинската си светлина, така че предупреждавам всички: "АВАЛАНТ" ООД - гр.София с търговски адрес: гр.София, ж.к."Надежда", БУЛСТАТ: 130110197 Данъчен номер: 2224105854 Е НЕКОРЕКТЕН ПАРТНЬОР (меко казано)
КаГеБе

Мнениеот kreten » 11 Дек 2003, 17:25

А защо "Авалант" ООД са некоректен партньор?
kreten

Мнениеот КаГеБе » 11 Дек 2003, 17:32

Защото възложиха бърза, даже спешна и обемна поръчка, договорихме срок на изпълнение и възнаграждение, а след като получиха изпълнението не искат да си изпълнят задължението за плащане изцяло. Понятно ?
КаГеБе

Мнениеот kreten » 11 Дек 2003, 17:43

Е нали ги проучвахте що за фирма са? Като сте се съмнявали в тях, защо избързахте със сключването на сделката, та сега берете ядове, които можехте да си спестите?
kreten

Мнениеот КаГеБе » 11 Дек 2003, 17:50

А сега ни изкарайте виновни, че работим без да разследваме предварително контрагентите си! Без доверие не може да се работи. Не може да се пристъпва към всеки като към потенциален измамник. Поемам рискове, но премерени. Ето защо, когато се случиха някои подозрителни неща, решихме да се обърнем към форума.
КаГеБе

Мнениеот в.н. » 11 Дек 2003, 18:21

Надявам се, че не е прекалено късно за вас. Би трябвало такива като тях да ги поместят в интернет,а не само да им пишат абривиатурите като не знам си какви производители със седалище София. Ама какво се чудя, то вече за единични сделки цели закони правят и променят, пък какво остава за другите "дребни риби". Те и пираните са дребни ама мноо хапят.
в.н.

Мнениеот КаГеБе » 12 Дек 2003, 15:03

Идеята за обявяване във форума на "пираните" е много добра. Нека използваме възможностите на Интернет, за да бъдем информирани.
КаГеБе

Мнениеот КаГеБе » 12 Дек 2003, 17:54

Ало-о-о-о-о, Форума, предлагам ви да разобличаваме "пираните" ! Разкрийте тези хитреци на дребно, аз предлагам да започнем с "АВАЛАНТ" ООД - гр.София ж.к."Надежда", БУЛСТАТ: 130110197 Данъчен номер: 2224105854 .
КаГеБе

Назад към Общи дискусии