Благодаря на създателите на този сайт за възможноста да се регистрирам и ползвам информацията като пасивен читател.
Моля, модераторът да насочи моето запитване към подходящия форум.
Бих желала да имам достъп до Закона за договорите и задълженията. Пробвах линка на Вашия сайт, но без успех.
Имам нужда от юридическа консултация по спор от договор за водопровод, отоплителна система (локално парно) и канализация на еднофамилна къща ( единственият имот на семейството ми). Имах глипоста да подпиша договор на които не бяха отбелязани срокове на изпълнение, само клауза, че те се определят от мен. Вече осми месец търпя Ганьовски номера и арогантност стугаща до заплахи. Моля, посочете ми адвокат, които би се заел с подобен досаден казус.
С благодарност,
И.Г.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изграждане на ВиК в еднофамилна къща
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изграждане на ВиК в еднофамилна къща
Namerih si advokat chak ot London, koito si ima ofisi i v BG. Ami uvajaemite pisheshti kato ne me haresa za klient...A i az pooblekchih kazusa kato prepratih e mailite kamo notarialno pismo i podsilih dokazatelstvenata chast. Mai uplashih maistora i toi po4ti si priklyuchi zadaljeniata, a i tona mu e ve4e priatelski. E, Koleda nablijava vse pak! Tryabva da sme dobri hristiani. Ot men da znaete- vsi4ki maistori sa miskini! A nai-... sa tezi na koito takiva kato men im plashtat predvaritelno.
Blagodarya, che mi napomnihte za blagotvoritelnost. Zasramih se! Naistina! Taka se byah zavryala v sobstvenia si dreben svyat i problemi, che napravo zabravih za tezi v po-neravnostoino polojenie na koito s malko moje da se pomogne mnogo.
Sas zdrave!
Blagodarya, che mi napomnihte za blagotvoritelnost. Zasramih se! Naistina! Taka se byah zavryala v sobstvenia si dreben svyat i problemi, che napravo zabravih za tezi v po-neravnostoino polojenie na koito s malko moje da se pomogne mnogo.
Sas zdrave!
- ivankag
- Нов потребител
Re: Изграждане на ВиК в еднофамилна къща
Намерих си адвокат чак от Лондон, които си има офиси и в БГ. Ами уважаемите пишещи като не ме хареса за клиент...А и аз пооблекчих казуса като препратих е мейлите камо нотариално писмо и подсилих доказателствената част. Май уплаших майстора и той почти си приключи задълженията, а и тона му е вече приятелски. Е, Коледа наближава все пак! Трябва да сме добри християни. От мен да знаете- всички майстори са мискини! А най-... са тези на които такива като мен им плащат предварително.
Благодаря, че ми напомнихте за благотворителност. Засрамих се! Наистина! Така се бях завряла в собствения си дребен свят и проблеми, че направо забравих за тези в по-неравностойно положение на които с малко може да се помогне много.
Със здраве!
Благодаря, че ми напомнихте за благотворителност. Засрамих се! Наистина! Така се бях завряла в собствения си дребен свят и проблеми, че направо забравих за тези в по-неравностойно положение на които с малко може да се помогне много.
Със здраве!
- juppiter
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|