начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

molia za savet

Казуси за недвижими имоти

molia za savet

Мнениеот noeli » 08 Ное 2008, 12:43

mnogo molia za uridi4eski savet
Zakypix gili6te predi 12godini kato v notarialniat akt po moe jelanie napisax prodava4a da zapazi pravo na polzvane do jivot.Togava dori i ne si pomislix 4e tova moje da mi sazdava problemi,za6toto ne sam prexvarlila partidniat nomer na parnoto i toplata voda.Ot 5godini se ma4a da se svarja s polzvatelia,no toi se ukriva ty v Germania ty v Balgaria.Symata ve4e e stanala 1400.00lv. napravix dori i notarialna pokana,no pak bezyspe6no.Danaka v ob6tinata sa6to ne epla6tan s godini.Az imam v gili6teto i moi bagaj,no niamam dostap do nego.Jili6teto ne podarja.
Vaprosat mi e -moga li poradi tezi pri4ini da premaxna tazi klayza ot notarialniat akt?
BLAGODARI VI
noeli
Нов потребител

Re: molia za savet

Мнениеот Гост. » 08 Ное 2008, 14:28

Е, хайде стига! :roll:
Към noeli- от колко време не ползва имота?
Проблема ви е разрешим- от режийните до правото на ползване!
Боя се, че това няма да стане във форума, вече не и в този :!: - просто с НА идете на консултация при колега! Клаузата няма като как да премахнете, но законодателят е предвидил изход и от такава ситуация. :)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 08 Ное 2008, 14:52

Изпратено на: 08 Ное 2008 01:43 pm
От: noeli
До: poli_g
MNOGO VI BLAGODARIA VCSE PAK E NIKAKVA NASOKA I NADEJDA 4E AKO OTIDA PRI URIST PROBLEMAT MI MOJE DA SE RE6I,SAMO 4E V MOMENTA POLZVATELIAT E DAL GENERALNO PALNOMO6TNO NA PLEMENNICATA SI I E V 4YJBINA, MNOGO BOLEN. TOVA DAVA LI PRAVO NA PLEMENNICATA MY DA POLZVA NAEMA ?noeli

Напиши съобщение
Някой от потребителите не могат да бъдат добавени, защото са изключили личните си съобщения.
:idea: :?:
Как да ви намери информацията, без да сте активирали получаване на лични съобщения???

Така или иначе, вече ви казах- консултация с колега! С това ЛС допълвате фактологията :!: , която е важна, за да ви се даде адекватен отговор.
А, и без да се види съдържанието на пълномощното как да отговоря, освен принципно- ползвателят има право на естествените/ не е относимо във вашия случай/ и граждански плодове/ разбирай наема/.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 09 Ное 2008, 14:24

Ноели, моля прочетете си ЛС.
Явно вече така ще се отговаря, че настава тук луд смут ... :evil:
Гост.
Старши потребител

Назад към Имотни казуси