- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
писмото на Куцкова.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
писмото на Куцкова.
Колеги, мисля, че можем да поздравим Нелката за откритото си писмо до пожарникаря. Е, естествено, че милата си търси за пореден път евтина популярност, но нищо, нека. Прочетете го!!!
- lawyer_ivanov
- Младши потребител
Re: писмото на Куцкова.
Присъединявам се към поздравленията!
Не се присъединявам към мнението, че Нели си търси "евтина" популярност. Тя вече е редови съдия, прекият и началник - новият председател на окръжния съд е издигнат от политическата сила към която принадлежи и Бойко Борисов. Какво му е евтиното. Защитава си достойнството Нелката. Не желае да бъде използувана.
Не се присъединявам към мнението, че Нели си търси "евтина" популярност. Тя вече е редови съдия, прекият и началник - новият председател на окръжния съд е издигнат от политическата сила към която принадлежи и Бойко Борисов. Какво му е евтиното. Защитава си достойнството Нелката. Не желае да бъде използувана.
- Mi-Lena
Мислиш ли, че тя това си търси-евтина популярност? Дали е евтина, според теб? Колко други искат същото, но все не им стиска! Добре, че е тя да казва нещата в прав текст, че другите все се покриват. Браво на Куцкова!
- Светлана
Това, момичета, е женска солидарност, за което Ви поздравявам, но.....
Мисля, че един съдия не трябва чак толкова много да се изявява в медиите. Според Вас на каква част от хората н Бг са им известни имена на съдии? Това, че шефа й и НДСВар нищо не означава. Тя е несменяема и й дреме на ...
Нищо де, мен ме дразни популиста пожарникар, а не толкова Куцкова.
Мисля, че един съдия не трябва чак толкова много да се изявява в медиите. Според Вас на каква част от хората н Бг са им известни имена на съдии? Това, че шефа й и НДСВар нищо не означава. Тя е несменяема и й дреме на ...
Нищо де, мен ме дразни популиста пожарникар, а не толкова Куцкова.
- lawyer_ivanov
- Младши потребител
Нищо ново под слънцето! Такъв си е Бат` Бойко Сандокана - Владетелят на Седемте морета! Интервю след интервю и малко стрелба помежду интервютата!
- 123
смятам, че всеки , който изразява личната си позиция е достоен за уважение, независимо дали е съдия, адвокат или гражданин. що се отнася за обръщенията от рода на "нелката" и т. н единственото, за което свидетелстват е ниската култура и липса на възпитание на автора.
- rossa
- Младши потребител
Мале мале, изядохте ме бе, девойчета. Отивам в ъгъла за 15 мин. наказан!:-)
- lawyer_ivanov
- Младши потребител
Много достойна проява от страна на Куцкова.Много мислят като нея,но не вземат публично отношение.Помнете ми думата ,че след като "Великият терминатор"падне от власт тогава ще се видят всичките поразии които е сътворил с наложения "пожарникарски стил " на работа в който правната материя и правните познания са мръсни думи.На всякъде е наблъскал свои "пожарникарчета" бивши "пуцаджии"които колят и бесят от негово име.Никога не е имало такава "показна дезинформация" в борбата с престъпността
Разбира се,че съдът му пречи за да реализира "законно"недоработките си.
Може да се напише цяла книга за такива като него и вредата от тях.Нека бъде направена една сериозна анкета за дейността на МВР.Тогава ще се чуе гласът на пострадалият,а това е почти всеки гражданин.За корупцията да не говорим.Темата е безкрайна........
Разбира се,че съдът му пречи за да реализира "законно"недоработките си.
Може да се напише цяла книга за такива като него и вредата от тях.Нека бъде направена една сериозна анкета за дейността на МВР.Тогава ще се чуе гласът на пострадалият,а това е почти всеки гражданин.За корупцията да не говорим.Темата е безкрайна........
- danbe
Не се научиха някои хора да подравняват както трябва на Word, а си ползват табулацийките и туй то - относно формата на писмото.
Добре казано, иначе. Особено ме зарадва предварителният отговор, ако мога така да го нареча, на оправданието, че информацията е тайна.
Според мен, след като Съюзът на съдиите е избрал "нелката" за свой председател, няма нищо прекалено популистко в това, тя да говори от негово име.
(Даже е проблем на съдебната власт, че няма кой да я защитава в публичното пространство срещу лая на "сквернителите" й. Тук не казвам кой е прав, а кой как се изказва. Направо ме се плачеше, когато, преди доста време, в предаването на Милен Цветков - 60 минути, от името на съдебната власт заставаше един възрастен съдия от СРС, а срещу него две нахакани полицайчета, защото тогава просто имаше разлика в цивилизациите и до разговор така и не можа да се стигне.)
Точка.
Добре казано, иначе. Особено ме зарадва предварителният отговор, ако мога така да го нареча, на оправданието, че информацията е тайна.
Според мен, след като Съюзът на съдиите е избрал "нелката" за свой председател, няма нищо прекалено популистко в това, тя да говори от негово име.
(Даже е проблем на съдебната власт, че няма кой да я защитава в публичното пространство срещу лая на "сквернителите" й. Тук не казвам кой е прав, а кой как се изказва. Направо ме се плачеше, когато, преди доста време, в предаването на Милен Цветков - 60 минути, от името на съдебната власт заставаше един възрастен съдия от СРС, а срещу него две нахакани полицайчета, защото тогава просто имаше разлика в цивилизациите и до разговор така и не можа да се стигне.)
Точка.
- Пионерче
Пионерче, да не би да споменаваш "онова" нахакано полицайче от Пловдив обучавало се в много престижни университети?
- Инот
Действително имаше огромна разлика. Този от СРС неможеше нищо да каже... и повтаряше едно и също. Да, имаше разлика в цивилизациите.
- Инот
Макар че забелязвам известна ирония в думите Ви, моите биха могли да се тълкуват и като копнеж по качествен ( и нахакан) PR на съдебната власт.
- Пионерче
Точно така ги възприех и аз. Пък за веселия тон, все пак идва Нова година.
- Инот
За Ваше сведение, Генерал Борисов покани председателя на Съюза на съдиите Нели Куцкова, да се срещнат и да разговарят. Е, това вече е любопитно, още повече, ако срещата се проведе в новогодишната нощ.
- Инот
Възрастният съдия от СРС далеч не е най-авторитетния там, а и е съдия от не-много време. В зората на демокрацията се правеше на политик. Това обяснява и лекомисленото му съгласие да се яви в предаването.
- Mi-Lena
Прави чест на колежката Куцкова,че изкавза мнение,което се споделя от всеки трезвомислещ юрист.Борисов е поредното недоразумение в ръководния състав на МВР.Той е по-вреден дори от Бонев.
- ippon
- Потребител
Ако се съберат на нова година да си изглаждат отношенията,никаква няма да се получи.Ще седнат двамата,ще отворят бутилка вино,ще си пуснат Биг Брадър и ще коментират тежкия акцент на Зейнеб.
А може и по-далеч да стигнат.Все пак в студения поглед на Н.К. и излъчването и на жена-покровителка има определена доза еротизъм. :-)
А може и по-далеч да стигнат.Все пак в студения поглед на Н.К. и излъчването и на жена-покровителка има определена доза еротизъм. :-)
- наблюдател
Апропо, забравих да уточня,че абревиатурата Н.К. не означава Наказателен кодекс.
- наблюдател
Охо, има подбудител за блудство, а може би помагач (умишлено улесняване чрез даване на съвети, разяснениия и т.н. :))))
- Инот
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|