начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

писмото на Куцкова.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

писмото на Куцкова.

Мнениеот lawyer_ivanov » 30 Дек 2004, 13:28

Колеги, мисля, че можем да поздравим Нелката за откритото си писмо до пожарникаря. Е, естествено, че милата си търси за пореден път евтина популярност, но нищо, нека. Прочетете го!!!
lawyer_ivanov
Младши потребител

Re: писмото на Куцкова.

Мнениеот Mi-Lena » 30 Дек 2004, 14:06

Присъединявам се към поздравленията!
Не се присъединявам към мнението, че Нели си търси "евтина" популярност. Тя вече е редови съдия, прекият и началник - новият председател на окръжния съд е издигнат от политическата сила към която принадлежи и Бойко Борисов. Какво му е евтиното. Защитава си достойнството Нелката. Не желае да бъде използувана.
Mi-Lena

Мнениеот Светлана » 30 Дек 2004, 14:11

Мислиш ли, че тя това си търси-евтина популярност? Дали е евтина, според теб? Колко други искат същото, но все не им стиска! Добре, че е тя да казва нещата в прав текст, че другите все се покриват. Браво на Куцкова!
Светлана

Мнениеот lawyer_ivanov » 30 Дек 2004, 14:17

Това, момичета, е женска солидарност, за което Ви поздравявам, но.....
Мисля, че един съдия не трябва чак толкова много да се изявява в медиите. Според Вас на каква част от хората н Бг са им известни имена на съдии? Това, че шефа й и НДСВар нищо не означава. Тя е несменяема и й дреме на ...
Нищо де, мен ме дразни популиста пожарникар, а не толкова Куцкова.
lawyer_ivanov
Младши потребител

Мнениеот 123 » 30 Дек 2004, 14:19

Нищо ново под слънцето! Такъв си е Бат` Бойко Сандокана - Владетелят на Седемте морета! Интервю след интервю и малко стрелба помежду интервютата!
123

Мнениеот rossa » 30 Дек 2004, 14:35

смятам, че всеки , който изразява личната си позиция е достоен за уважение, независимо дали е съдия, адвокат или гражданин. що се отнася за обръщенията от рода на "нелката" и т. н единственото, за което свидетелстват е ниската култура и липса на възпитание на автора.
rossa
Младши потребител

Мнениеот lawyer_ivanov » 30 Дек 2004, 15:03

Мале мале, изядохте ме бе, девойчета. Отивам в ъгъла за 15 мин. наказан!:-)
lawyer_ivanov
Младши потребител

Мнениеот danbe » 30 Дек 2004, 16:21

Много достойна проява от страна на Куцкова.Много мислят като нея,но не вземат публично отношение.Помнете ми думата ,че след като "Великият терминатор"падне от власт тогава ще се видят всичките поразии които е сътворил с наложения "пожарникарски стил " на работа в който правната материя и правните познания са мръсни думи.На всякъде е наблъскал свои "пожарникарчета" бивши "пуцаджии"които колят и бесят от негово име.Никога не е имало такава "показна дезинформация" в борбата с престъпността
Разбира се,че съдът му пречи за да реализира "законно"недоработките си.
Може да се напише цяла книга за такива като него и вредата от тях.Нека бъде направена една сериозна анкета за дейността на МВР.Тогава ще се чуе гласът на пострадалият,а това е почти всеки гражданин.За корупцията да не говорим.Темата е безкрайна........
danbe

Мнениеот Пионерче » 30 Дек 2004, 16:45

Не се научиха някои хора да подравняват както трябва на Word, а си ползват табулацийките и туй то - относно формата на писмото.

Добре казано, иначе. Особено ме зарадва предварителният отговор, ако мога така да го нареча, на оправданието, че информацията е тайна.

Според мен, след като Съюзът на съдиите е избрал "нелката" за свой председател, няма нищо прекалено популистко в това, тя да говори от негово име.

(Даже е проблем на съдебната власт, че няма кой да я защитава в публичното пространство срещу лая на "сквернителите" й. Тук не казвам кой е прав, а кой как се изказва. Направо ме се плачеше, когато, преди доста време, в предаването на Милен Цветков - 60 минути, от името на съдебната власт заставаше един възрастен съдия от СРС, а срещу него две нахакани полицайчета, защото тогава просто имаше разлика в цивилизациите и до разговор така и не можа да се стигне.)

Точка.
Пионерче

Мнениеот Инот » 30 Дек 2004, 16:50

Пионерче, да не би да споменаваш "онова" нахакано полицайче от Пловдив обучавало се в много престижни университети?
Инот

Мнениеот Инот » 30 Дек 2004, 16:56

Действително имаше огромна разлика. Този от СРС неможеше нищо да каже... и повтаряше едно и също. Да, имаше разлика в цивилизациите.
Инот

Мнениеот Пионерче » 30 Дек 2004, 17:02

Макар че забелязвам известна ирония в думите Ви, моите биха могли да се тълкуват и като копнеж по качествен ( и нахакан) PR на съдебната власт.
Пионерче

Мнениеот Инот » 30 Дек 2004, 17:03

Точно така ги възприех и аз. Пък за веселия тон, все пак идва Нова година.
Инот

Мнениеот Инот » 30 Дек 2004, 17:34

За Ваше сведение, Генерал Борисов покани председателя на Съюза на съдиите Нели Куцкова, да се срещнат и да разговарят. Е, това вече е любопитно, още повече, ако срещата се проведе в новогодишната нощ.
Инот

Мнениеот Mi-Lena » 30 Дек 2004, 18:31

Възрастният съдия от СРС далеч не е най-авторитетния там, а и е съдия от не-много време. В зората на демокрацията се правеше на политик. Това обяснява и лекомисленото му съгласие да се яви в предаването.
Mi-Lena

Мнениеот ippon » 30 Дек 2004, 20:25

Прави чест на колежката Куцкова,че изкавза мнение,което се споделя от всеки трезвомислещ юрист.Борисов е поредното недоразумение в ръководния състав на МВР.Той е по-вреден дори от Бонев.
ippon
Потребител

Мнениеот аноним » 30 Дек 2004, 21:18

Добре че понякога поне жените се държат мъжки!
аноним

Мнениеот наблюдател » 31 Дек 2004, 11:35

Ако се съберат на нова година да си изглаждат отношенията,никаква няма да се получи.Ще седнат двамата,ще отворят бутилка вино,ще си пуснат Биг Брадър и ще коментират тежкия акцент на Зейнеб.
А може и по-далеч да стигнат.Все пак в студения поглед на Н.К. и излъчването и на жена-покровителка има определена доза еротизъм. :-)
наблюдател

Мнениеот наблюдател » 31 Дек 2004, 11:38

Апропо, забравих да уточня,че абревиатурата Н.К. не означава Наказателен кодекс.
наблюдател

Мнениеот Инот » 31 Дек 2004, 11:44

Охо, има подбудител за блудство, а може би помагач (умишлено улесняване чрез даване на съвети, разяснениия и т.н. :))))
Инот

Следваща

Назад към Общи дискусии