- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Упълномощаване от чужд гражданин
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
лека вечер и от мен.Ако някой има декларация по чл.4 и 6 от ЗМИП, моля да я изпрати.Благодаря предварително.
- zzzzz
- Потребител
Latinka,
дължа Ви почерпка и едно голямо Благодаря!
И на останалите колеги, които се отзоваха, също съм много признателен!
Дано и аз мога да се включа скоро с полезен съвет
дължа Ви почерпка и едно голямо Благодаря!
И на останалите колеги, които се отзоваха, също съм много признателен!
Дано и аз мога да се включа скоро с полезен съвет
- mladjurist
- Младши потребител
Всичко е добре, когато свършва добре!
Поздравления за latinka i taen , а на младия колега - много професионални успехи!
Поздравления за latinka i taen , а на младия колега - много професионални успехи!
- prof_prof
- Потребител
zzzzz написа:лека вечер и от мен.Ако някой има декларация по чл.4 и 6 от ЗМИП, моля да я изпрати.Благодаря предварително.
Ако може и на мен!
- prof_prof
- Потребител
prof_prof написа:zzzzz написа:лека вечер и от мен.Ако някой има декларация по чл.4 и 6 от ЗМИП, моля да я изпрати.Благодаря предварително.
Ако може и на мен!
Готово! Изпратих.
Кажете само дали сте я получили
- naska
- Младши потребител
ИЗВЪН ИЗЧЕРПАНАТА ТЕМА ЗА КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ,
ако не ставаше дума за МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС, НЕДВИЖИМ ИМОТ и т.н., а за друго упълномощаване или документ от ФРАНЦИЯ, то възоснова на това, че България и Франция имат подписан договор за ПРАВНА ПОМОЩ.
ВЪВ ФРАНЦИЯ е възможно в по-малките населени места (както и тук, впрочем) КМЕТА да завери пълномощното с НЕГОВ ПЕЧАТ
тогава НЕ Е НЕОБХОДИМ АПОСТИЛ
Изпраща ви пълномощното или декларация с кметската заверка, вие си го превеждате в България и МВнР тук ви заверява ПРЕВОДА САМО.
ТОВА Е!
НО само, КОГАТО ПЪЛНОМОЩНИКА НЯМА МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС в големи размери ...
ако не ставаше дума за МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС, НЕДВИЖИМ ИМОТ и т.н., а за друго упълномощаване или документ от ФРАНЦИЯ, то възоснова на това, че България и Франция имат подписан договор за ПРАВНА ПОМОЩ.
ВЪВ ФРАНЦИЯ е възможно в по-малките населени места (както и тук, впрочем) КМЕТА да завери пълномощното с НЕГОВ ПЕЧАТ
тогава НЕ Е НЕОБХОДИМ АПОСТИЛ
Изпраща ви пълномощното или декларация с кметската заверка, вие си го превеждате в България и МВнР тук ви заверява ПРЕВОДА САМО.
ТОВА Е!
НО само, КОГАТО ПЪЛНОМОЩНИКА НЯМА МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС в големи размери ...
Последна промяна diaida на 10 Сеп 2007, 01:37, променена общо 1 път
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|