Здравейте.
Доста изписани неща изчетох, но не намерих категоричен отговор на въпросите които имам.
Става дума за следното нещо: - Преди 1989 баща ми е получил по постановление /мисля,че става дума за пар. 4а от ЗСПЗ/ за ползване дворно място във вилна зона .Мястото е 600 квадрата. За времето от 1989 до сега не се е появил собственик/реститут/, който да претендира за собственост върху имота. За това време баща ми е добросъвестен владелец на мястото - грижи се за него и прочие като се има предвид,че когато му го дадоха въпросното място беше змиярник и купчина камъни / нищо,че е във самата вилна зона/. От мастото са извадени 13 Краза с камъни и са закарани 13 Краза с пръст, за да стане годно да използване. Напревна е ограда от баща ми, засяти са над 10 овошки и т.н.
Това е предисторията.
Въпроса ми е как сега може да се придобие законна собственост/нотариален акт/ върху това място.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 09:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Придобиване на място дадено по постановление.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Придобиване на място дадено по постановление.
Осъзнавам факта,че за всичко трябва да се плаща и безплатен обяд няма.
Просто искам съвет какво трябва да предприема.
Въпроса е дали могат да ми издадът констативен нотариален акт на базата на документите с които ни е дадено въпросното място по протокол или трябва да се издаде такъв нотариален акт на база на обстоятелствена проверка?.
Моля и ако има адвокат от Варна,който смята,че може да ми помогне с това да се сварже с мен на лични.
Просто искам съвет какво трябва да предприема.
Въпроса е дали могат да ми издадът констативен нотариален акт на базата на документите с които ни е дадено въпросното място по протокол или трябва да се издаде такъв нотариален акт на база на обстоятелствена проверка?.
Моля и ако има адвокат от Варна,който смята,че може да ми помогне с това да се сварже с мен на лични.
- scarper
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|