ЗДр--------
Закупихме етажче и 1/2 идеална част от двор-в нотариалния акт пише че имаме е гараж 17.5кв но го ползват все още съседите ни-ограничават ни правото на ползване-т.е ще се съдим-но въпроса ми е друг този гараж заедно с още една сграда в дворното място са построени преди да сме имали хабер че ще живеем там може би някъде около 1990-1995 година имам чуството без разрешителни-проверихме в техническа служба-казват няма документи-мога ли да изискам да се събори моята част от гаража?Ако мога разбира се да докажа коя е тя???? и а-джа ба как е построена тази другата жилищна сграда в съсобствен двор при условие че няма разпределяне правото на ползване??
- Дата и час: 24 Ное 2024, 16:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СГРАДА В СЪСОБСТВЕН ИМОТ
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: СГРАДА В СЪСОБСТВЕН ИМОТ
абе бутай го бе нали си е твой по НА...баси наглеците...как са се настанили в тоя гараж...
по-интересният въпрос в случая според мен е друг:
как е построена твоята сграда, при положение, че няма реално разпределение на идеалните части...
по-интересният въпрос в случая според мен е друг:
как е построена твоята сграда, при положение, че няма реално разпределение на идеалните части...
- gandalf_bg
- Младши потребител
сградата е двуетажна къща-единия етаж е нашия другия е на съседите там всичко си е наред-проблема е при сградите които не знам как се водят-май допълващо застрояване в съсобствения двор.Няма как да го бутна защото ще съборя и техния така.а проблеми не искам имаме си достатъчно-
- vartolumei
- Младши потребител
абе бутай го бе нали си е твой по НА...баси наглеците...как са се настанили в тоя гараж...
Голям умник сте бил Вие gandalf_bg ! Преди да давате такъв съвет, прочетете че и гаража е съсобствен.
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Хората са казали че като вземеш да ровиш в л------та така замирисва повече---
Съсобствениците са си направили и реконструкция на покрива-отново без подписи от когото и да било и то само защото имат "връзки на обувките" в общината ама нейсе-те делата не се водят там.
Явно са куражлии хора и правят каквото си поискат.
Съсобствениците са си направили и реконструкция на покрива-отново без подписи от когото и да било и то само защото имат "връзки на обувките" в общината ама нейсе-те делата не се водят там.
Явно са куражлии хора и правят каквото си поискат.
- vartolumei
- Младши потребител
Хората са казали че като вземеш да ровиш в л------та така замирисва повече---
За някоии л.....а са хранителна среда, поради което обичат да им мерише така!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Много правилно.
Още едно въпросче-имаме ли шанс за съдебна делба на дворното място?Има къща двуетажна в режим на ЕС-отделни входове от различни улици-къщата е на кръстовище. дворното място е общо 480кв метра и двамата съсобственика сме с 1/2 идеални части според ЗУТ трябва да имаме 300квм и 15 м лице и евентуално съда може да намали до 1/5 което май е 240кв
Още едно въпросче-имаме ли шанс за съдебна делба на дворното място?Има къща двуетажна в режим на ЕС-отделни входове от различни улици-къщата е на кръстовище. дворното място е общо 480кв метра и двамата съсобственика сме с 1/2 идеални части според ЗУТ трябва да имаме 300квм и 15 м лице и евентуално съда може да намали до 1/5 което май е 240кв
- vartolumei
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|