начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Частично отчужден имот......

Казуси за недвижими имоти

Частично отчужден имот......

Мнениеот nero71 » 16 Яну 2012, 21:19

Привет!Ще съм благодарен ако ме насочите към точната посока-случая е следния:С заповед на окръжен народен съвет гр.Кюстендил 1981г.е отчуждена част /490кв.м от 1040/от незастроен парцел по чл.63 ал.т.10 съгласно чл.95и98от закона за териториално селищно устройство през 1990г.е одобрен нов план на населеното място и е обособен нов парцел с приблизително същата квадратура-при подадената ми молба за скица ми казват че парцела е отчужден и ми издават скица на новия парцел с графа неизвестен собственик по идея на отдела да водя производство по придобивана давност......през всички години е плащано данъци за целия парцел!Въпроса ми е има ли архив от където мога да взема копие от въпросната заповед и каква процедура да захвана координати на адвокат нотариус за съдействие
nero71
Нов потребител

Re: Частично отчужден имот......

Мнениеот julyanvonemona » 19 Яну 2012, 23:30

На времето отчуждитлнит заповеди по чл.98 и заповедта за конкретното обезщетение по чл.100 ЗТСУсе съхраняваха в т.н. СДИСС - при Вас СДИСС - Кюстендил. Преди всичко проучете кой е правоприемник при ликвидацията на СДИСС (Стопанска дирекция за изграждане на селищните системи.) Възможно е правоприемника да е предал информационните си масиви към Държавен архив
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Частично отчужден имот......

Мнениеот nero71 » 20 Яну 2012, 22:23

Благодаря за насоката
nero71
Нов потребител

Назад към Имотни казуси