- Дата и час: 24 Ное 2024, 17:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тормоз от бивши хазяи
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Тормоз от бивши хазяи
Здравейте! Имам нужда от помощ и ще бъда благодарна, ако някой може да ме посъветва как да постъпя. Историята ми накратко е следната: Повече от 10години живях под наем в апартамент с хазяи и други наематели. Никога не сме сключвали договор за наем, нито съм получавала разписки за платени наем и сметки. Отношенията ни са били "на доверие". Напуснах квартирата преди 4месеца, а преди два отидох, за да платя последните две неплатени сметки за ток, вода и асансьор. Преди няколко дни работодателят ми е получил жалба от бившите хазяи срещу мен, че не съм платила последните 2сметки. А това са долни лъжи! Преди 3-4години имаше едно момиче в квартирата, за което, след като напусна, хазяите казаха, че също имала неплатени сметки. Ходиха да я търсят в хотела, където работи, но не я откриха. Обясних на шефа как стоят нещата и той отговори на жалбата. Наглостта им няма край - звъняха ми повече от 20пъти на служебния телефон, но аз не им вдигнах. Много съм ядосана, че ме злепоставят и пред шефовете, и пред колегите, без да имам някаква вина. Два пъти сметки няма да им плащам! Съжалявам, че не се досетих, че могат и на мен да извъртят такъв номер. Щях да искам писмено да ми напишат, че не дължа нищо, но сега е след дъжд ... качулка. Няма да се учудя, ако и в полицията се оплачат. Лошото е, че аз няма как да докажа, че съм платила, но и те нямат доказателство за лъжите си. Моля ви, посъветвайте ме какво да направя срещу този тормоз! Благодаря ви предварително!
- stelaivanova
- Нов потребител
Re: Тормоз от бивши хазяи
живейте си спокойно и не обръщайте внимание на подобни глупости.
хазяите декларират ли доходите получени от наем? попитайте ги.
хазяите декларират ли доходите получени от наем? попитайте ги.
- naughty
- Потребител
Мисля, че не. Те са около 80-годишни ...
- stelaivanova
- Нов потребител
ами посъветвайте ги да си гледат живота и да не се занимават с вас.
- naughty
- Потребител
Имам съмненичм че и психически не са много "в час" вече. Един нормален човек не би го направил. Гонят ги явно някакви паранои ...
- stelaivanova
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|