начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

Укрити имоти от наследници

Казуси за недвижими имоти

Укрити имоти от наследници

Мнениеот namakak » 07 Апр 2011, 22:27

Значи:
Имам решение от съда,в което от дело за материален спор с ПК,се установява чрез сигурно вещо лице,че няколко от имотите на дядо ми,са били декларирани от негов син още през 49г.Само декларирани.За което сигурно го е отнесла баба ми.Третата му съпруга.Съдът ги връща на наследниците,защото няма разпоредителна сделка мужду наследодателя и наследника.Така и този наследник се е възползвал тайно с неверни даказателства против волята на наследодателя си,за което трябва да бъде лишен от наследство.
Имам и свидетели,че имот на дядо ми,веднага след смъртта му е бил вписан на първата му внучка на нейно име,чрез няколко подписа на наследници,но не всичките.Тя не ги е уравнила,мами ги.Затова и разбирам.Също е против волята на наследодателя.Този имот не е бил в реституция,а настоящ като ливада или вилна зона в едно село.
Съмнявам се и във всички имоти на двамата наследника до тук споменати,че всичките им ниви са придобити по начина показан в първото ми писание.
Какво трябва да направя,за да направя обстоятелствена проверка на всичките им имоти на двамата,за да бъде истинската делбата с всички имоти на наследодателя.
До момента имаше възивна жалба от втория измамник,за някакъв имот в реституция,бавен близо 9 години за фактически грешки.За доказателство имаше имот ,който имаше решение от ПК ,но не беше и това разпоредителна сделка между наследодател и наследник.
По мое усмотрение,се забавя всичко ,за да починат свидетелите на имота с няколкото подписа,но не всичките на всички наследници.И да се води дело за материален спор,за да евентуално да не може друг материален спор да бъде произведен.

Знам,че без адвокат няма да я бъде,подготвен съм.Но според вас,какъв адвокат?По наказателни,по административни или в самото дело за делба ще трябва да се ползвам от услугите му?

Мотивацията ми е-Лишаване от наследство и на участниците,които са живи.
Просто искам документирана обстоятелствена проверка и даже деклариране и на такива поземлени имоти.
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Имотни казуси