начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

Помощ! Не коректен посредник!!!

Казуси за недвижими имоти

Помощ! Не коректен посредник!!!

Мнениеот bundy » 27 Ное 2010, 17:06

Здравейте,

проглема се състои в следното, платил съм на лице(посредник) да построи къща, като от мен са парите, а посредника намира друг човек с имот на чието място трябва да се построи къщата, като за компенсация му се дава етаж от къщата.
Та дотук добре но след като съм платил над 30 000, вече 4-та година нищо не е направено освен да се разчисти терена!!!
Има ли някакъв начин да се накара посредника да започне със строежа!!!

P.S. Разбира се пускал съм множество жалби в полицията от където отиват в прокуратурата и от там нищо не правят- казват че за тях няма престъпление !!!

МНОГО ВИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
bundy
Нов потребител

Re: Помощ! Не коректен посредник!!!

Мнениеот potrebitel » 29 Ное 2010, 06:50

Трябвало е преди да започнете каквото и да било да вземете консултация от адвокат.
Сега пак адвокат може да ви помогне.
Ако след 4 год не сте си изяснил/а приоритетите - ще е много трудно и скъпо
Правните проблеми се решават Не във форум а в кантора
potrebitel
Потребител

Re: Помощ! Не коректен посредник!!!

Мнениеот bgarch » 29 Ное 2010, 19:02

bundy написа:Та дотук добре но след като съм платил над 30 000, вече 4-та година нищо не е направено освен да се разчисти терена!!!
Има ли някакъв начин да се накара посредника да започне със строежа!!!

За какво точно сте платили тези 30 000 (какво- лева, евро, монголски тугрици...?), след като насреща няма нищо извършено.
Ако е за разчистване на терена, що не се обадихте, за по- малко щях да Ви намеря ромска бригада да свърши работата.
Ако това е аванс за бъдеща работа, ще кажа- ега ти аванса.
Ако пък и договор нямате, ще кажа- Вие сам сте си търсили това, което сте намерили.
Изображение
bgarch
Потребител

Назад към Имотни казуси