Здравейте,
От доста време се опитвам да реша един семеен проблем, но засега почти безуспешно. Става дума за казус с общинско имущество и по-точно - за очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее. Очуждаването е станало в далечната 1987 г., но и до днес къщата си е там и целта е да успея да я върна на семейството ми. Имаме заплащан наем в последните 6 години, но нямаме настанителна заповед за жилището.... Моля за съвет, към кого да се обърна в случая, при положение, че имотът е очужден от Столична община, а не от кмета на района, в който се намира въпросното жилище.
- Дата и час: 28 Ное 2024, 12:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее
Платен ли Ви е имота? За какво е отчужден?
- sunrise
- Активен потребител
Re: очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее
И още - получили ли сте при отчуждаването някакво друго обезщетение? Напр. друго жилище. И изпълнено ли е мероприятието, за което е отчужден имота?
Най-добре е с всички документи да посетите адвокат - специалист в тази материя, и той да прегледа документите и да даде съвет след като се запознае подробно с казуса. Тук само можем да гадаем и има голям риск отново нещо да е разбрано-недоразбрано.
Най-добре е с всички документи да посетите адвокат - специалист в тази материя, и той да прегледа документите и да даде съвет след като се запознае подробно с казуса. Тук само можем да гадаем и има голям риск отново нещо да е разбрано-недоразбрано.
- jiji2
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|