начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Казуси за недвижими имоти

очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Мнениеот gabrie » 30 Сеп 2010, 21:44

Здравейте,
От доста време се опитвам да реша един семеен проблем, но засега почти безуспешно. Става дума за казус с общинско имущество и по-точно - за очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее. Очуждаването е станало в далечната 1987 г., но и до днес къщата си е там и целта е да успея да я върна на семейството ми. Имаме заплащан наем в последните 6 години, но нямаме настанителна заповед за жилището.... Моля за съвет, към кого да се обърна в случая, при положение, че имотът е очужден от Столична община, а не от кмета на района, в който се намира въпросното жилище.
gabrie
Нов потребител

Re: очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Мнениеот sunrise » 01 Окт 2010, 11:17

Платен ли Ви е имота? За какво е отчужден?
sunrise
Активен потребител

Re: очужден имот в София, в който семейството ми и до днес живее

Мнениеот jiji2 » 01 Окт 2010, 19:45

И още - получили ли сте при отчуждаването някакво друго обезщетение? Напр. друго жилище. И изпълнено ли е мероприятието, за което е отчужден имота?

Най-добре е с всички документи да посетите адвокат - специалист в тази материя, и той да прегледа документите и да даде съвет след като се запознае подробно с казуса. Тук само можем да гадаем и има голям риск отново нещо да е разбрано-недоразбрано.
jiji2
Потребител

Назад към Имотни казуси