- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПОМОЩ ВЪВ ВРЪЗКА С АПАРТАМЕНТ, ДАДЕН ПОД НАЕМ
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ ВЪВ ВРЪЗКА С АПАРТАМЕНТ, ДАДЕН ПОД НАЕМ
Здравейте ! Имам нужда от помощ във връзка със следния проблем - имам наематели в моя апартамент, които са се изнесли, спрели са да плащат наем, но отказват да върнат ключа, защото имали техни неща вътре все още. Незная как да постъпя. Няма как да вляза с помощта на ключар, защото после въпросните наематели може да имат претенции, че им е изчезнало нещо. Имам сключен договор с тях за една година. В момента аз не съм в България и майка ми или брат ми биха направили каквото трябва. В момента въпросният наемател е следствен, полицията също го търси, има подадени жалби срещу него за измама, съпругата му ще се развежда с него и ще завежда дело, защото има съмнения, че е продал нейния апартамент. Въпросът ми е - как да постъпя, за да нямам проблеми със закона и трябва ли да направя пълномощно на майка ми на името в българското посолство, за да има тя законно основание да се занимае с този проблем. Сърдечно благодаря предварително за вниманието!
- toni_bonboni29
- Нов потребител
Re: ПОМОЩ ВЪВ ВРЪЗКА С АПАРТАМЕНТ, ДАДЕН ПОД НАЕМ
Биеш един шут на вратата и викаш полиция, като казваш че така си я намерил.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
м, даааааааа.... така се прави!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Браво,така само с некоректните наематели...иначе само си хабите времето,нервите и парите-успех
- nelkapopova
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|