Здравейте,омъжена сам от 9 години (без деца)и цялото имущество,което притежаваме със съпругът ми е придобито по време на брака ни.Питането ми е,има ли такъв документ,които да присажда цялата собственост само на мен при евентуален развод?Той е съгласен да подпише такъв,но аз искам и да се подсигуря за всеки случай защото никога не знае човек в какво настроение ще е когато се сети за развод например или ако аз му поднеса новината че искам развод.
И друго,при евентуален развод и делба на имотите между него и мен взема ли се под внимание това на чие име са нотариалните актове(дали са на неговото или на мойто)или е без значение това?
Благодаря ви предварително,надявам се да срещна вашият отзив
- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво е решението в моя случай...???
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Какво е решението в моя случай...???
То с тия мисли , струва ми се развода едва ли отстои далече , но по въпросите:
1.В момента няма възможност да подпишете споразумение , договор ,декларация или друг документ , с който при евентуален развод да получите цялото имущество.Тези действия ще са нищожни-без правно действие.
2.В момента в парламента има проект за нов СК , който може да предвиди нещо друго , но кога ще го приемат , не се знае.
3.Няма никакво значение на кого са записани имотите в нот.акт!
Успех.
1.В момента няма възможност да подпишете споразумение , договор ,декларация или друг документ , с който при евентуален развод да получите цялото имущество.Тези действия ще са нищожни-без правно действие.
2.В момента в парламента има проект за нов СК , който може да предвиди нещо друго , но кога ще го приемат , не се знае.
3.Няма никакво значение на кого са записани имотите в нот.акт!
Успех.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Какво е решението в моя случай...???
Благодаря Ви много Revolution.
- lina28
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|