mnogo molia za uridi4eski savet
Zakypix gili6te predi 12godini kato v notarialniat akt po moe jelanie napisax prodava4a da zapazi pravo na polzvane do jivot.Togava dori i ne si pomislix 4e tova moje da mi sazdava problemi,za6toto ne sam prexvarlila partidniat nomer na parnoto i toplata voda.Ot 5godini se ma4a da se svarja s polzvatelia,no toi se ukriva ty v Germania ty v Balgaria.Symata ve4e e stanala 1400.00lv. napravix dori i notarialna pokana,no pak bezyspe6no.Danaka v ob6tinata sa6to ne epla6tan s godini.Az imam v gili6teto i moi bagaj,no niamam dostap do nego.Jili6teto ne podarja.
Vaprosat mi e -moga li poradi tezi pri4ini da premaxna tazi klayza ot notarialniat akt?
BLAGODARI VI
- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
molia za savet
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: molia za savet
Е, хайде стига!
Към noeli- от колко време не ползва имота?
Проблема ви е разрешим- от режийните до правото на ползване!
Боя се, че това няма да стане във форума, вече не и в този - просто с НА идете на консултация при колега! Клаузата няма като как да премахнете, но законодателят е предвидил изход и от такава ситуация.
Към noeli- от колко време не ползва имота?
Проблема ви е разрешим- от режийните до правото на ползване!
Боя се, че това няма да стане във форума, вече не и в този - просто с НА идете на консултация при колега! Клаузата няма като как да премахнете, но законодателят е предвидил изход и от такава ситуация.
- Гост.
- Старши потребител
Изпратено на: 08 Ное 2008 01:43 pm
От: noeli
До: poli_g
MNOGO VI BLAGODARIA VCSE PAK E NIKAKVA NASOKA I NADEJDA 4E AKO OTIDA PRI URIST PROBLEMAT MI MOJE DA SE RE6I,SAMO 4E V MOMENTA POLZVATELIAT E DAL GENERALNO PALNOMO6TNO NA PLEMENNICATA SI I E V 4YJBINA, MNOGO BOLEN. TOVA DAVA LI PRAVO NA PLEMENNICATA MY DA POLZVA NAEMA ?noeli
Напиши съобщение
Някой от потребителите не могат да бъдат добавени, защото са изключили личните си съобщения.
Как да ви намери информацията, без да сте активирали получаване на лични съобщения???
Така или иначе, вече ви казах- консултация с колега! С това ЛС допълвате фактологията , която е важна, за да ви се даде адекватен отговор.
А, и без да се види съдържанието на пълномощното как да отговоря, освен принципно- ползвателят има право на естествените/ не е относимо във вашия случай/ и граждански плодове/ разбирай наема/.
- Гост.
- Старши потребител
Ноели, моля прочетете си ЛС.
Явно вече така ще се отговаря, че настава тук луд смут ...
Явно вече така ще се отговаря, че настава тук луд смут ...
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|