начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Алчни за чужди имоти

Казуси за недвижими имоти

Алчни за чужди имоти

Мнениеот irnik » 05 Юли 2008, 09:56

Здравейте,
случаят ми е следния,имаме два гаража в лозята на едно село близо до Силистра,но след рестиуцията земите са върнат и на предишните собствници(наследници),Гаражите са строени през 1986г.,а земите са били дадени през 60-те години от тогавашното ТКЗС на баба ми и дядо ми като оземляване.Въпросът ми е какви права имам аз за тази ''собственост'',новите собственици се оказаха прекалено алчни и искат буквално да им ги подаря понеже земята била тяхна.МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ЗА СЪВЕТ!!!
Последна промяна irnik на 05 Юли 2008, 10:53, променена общо 2 пъти
irnik
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 07 Юли 2008, 14:31

не може да подарите нещо, което не е Ваше. Щом им е възстановена земята, няма какво да им искате.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот ch3oh » 07 Юли 2008, 14:55

Възможно е sunrise да се окаже права. Възможно е, и да успеете на "спасите" земята - въпрос на фактология, която няма как да изясним във форума. Колкото и да Ви е неприятно, едва ли ще се разминете със срещата с адвокат. /разбира се, ако не сте решил да подарите земята и гаражите/.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот dino6506 » 07 Юли 2008, 20:34

изобщо не е задължитлно да си давате имота на мушмуроци с разни решения наОСЗГ и т.п. - трябва ви адвокат и то добър - имота си е ваш и законите са на ваша страна но интересите са големи и няма да се справите без добър адвокат/кадърен в областа и лоялен към клиентите/ - успех :?
dino6506
Потребител

Назад към Имотни казуси