начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

недвижем имот

Казуси за недвижими имоти

недвижем имот

Мнениеот gospova » 01 Юни 2008, 12:09

здрвеите.Много е важно за мен някои да ми отговори.Благодаря предварително!През
Последна промяна gospova на 04 Юни 2008, 19:53, променена общо 2 пъти
gospova
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 04 Юни 2008, 10:55

1. Щом е станало, значи е възможно. Не искайте от нас да обсъждаме доказателства по дело ,което не сме видяли.
2. И един бонус от нас:Очаквайте след смъртта на бабата,да е жива и здрава, лелята да си поиска дела, защото отказа и е недействителен.
А майка Ви на какво основание и плати тези 40000 лв.?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 04 Юни 2008, 12:19

Така става обикновено ... чули-недочули, разбрали-недоразбрали ... решили да си даряват ... да си дават пари ей тъй (наплащане на частта от наследството, което не е и открито ... както и да е ... отказват се от дял от "дарението" ;) ) - не знам за кой път ще го повторя: не е необходим адвокат само когато се купува хляб от магазина ... при всички други сделки ... за да няма после такивИ ситуации ... нали ;)

И изобщо в крайна сметка какъв е въпросът :roll:

И защо по ягодите изобщо се задава тук ... дела водили (без адвокат :roll: - не вярвам) ... ами задавайте въпросите "как е възможно" на адвокатите си - те знаят много добре как ... ами възможно е ... всичко е възможно ... то правото е като в шаха - при добър дебют лесно се печели ;) ... когато дебютът е нескопосан - положението никак не е розово ;)

Не е виновен съдът в случая ... виновни сте си самите вие ... такивИ неща не се правят с такивИ "врътки" ... има си други "врътки" ... (вярно - малко по-скъпи, но много по-сигурни ;) все пак за 1000 спестени лева тогава сега "горите" с 40 000 ... )
inspectora
Активен потребител

Назад към Имотни казуси