Здравейте!
Моля за мнение,макар да мисля,че търся вратичка,което търсене е обречено на неуспех(но все пак)
Имам договор за наем,който е вписан.
И след това анекс към него-уреждащ нов срок и увеличаване на наем.
Мога ли да откажа вписването на Анекса?
Благодаря ви!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 15:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Анекс към договор за наем
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Щом договора за наем е вписан, следователно е за срок повече от една година. Ако анекса предвижда продължаване на срока, то следва да се впише и анекса.
- rts
- Активен потребител
Re: Анекс към договор за наем
Ivanika написа:Здравейте!
Моля за мнение,макар да мисля,че търся вратичка,което търсене е обречено на неуспех(но все пак)
Имам договор за наем,който е вписан.
И след това анекс към него-уреждащ нов срок и увеличаване на наем.
Мога ли да откажа вписването на Анекса?
Благодаря ви!
Зависи каква сте в случая. Ако сте съдия по вписванията може да откажети вписването на анекса и това ще бъде едно незаконосъобразно Ваше решение. Ако просто се страна по договора, то тогава по никакъв начин не може да спрете другата страна да впише и анекса, стига да прецени такава необходимост.
- kpy
- Потребител
Благодаря ви за отговорите.
да,аз не мога да спра др.страна да впише анекса, но как ще го направи без нотариалната заверка на подписа ми,след като Анексът вече е подписан,но подписите не са нотариално заверени.
да,аз не мога да спра др.страна да впише анекса, но как ще го направи без нотариалната заверка на подписа ми,след като Анексът вече е подписан,но подписите не са нотариално заверени.
- Ivanika
- Младши потребител
Аз имам също наематели и сам правила неведнъж анекс към дог.Доколкото знам, тои се прави със съгласието на двете страни.Изобщо не е необходимо подписите да се заверяват нотариално.Това е моята е информация .
- ciara
- Младши потребител
Здравей те аз имам само един въпрос този анекс като се прави имали проблем като остава по едно копие в двете страни като както и договора така и анекса не са нотариално заверени а са подписани просто от двете страни?
- laf4eto
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|