Здравейте, занимавам се с покупко-продажба на недвижими имоти и имам следното затруднение- в нотариалния акт който е от 1955г. пише че имота е дворно място съставляващо част от парцела 2-ра и 4-та в кв... В скицата имота е записан като отделен парцел. Имам удостоверение че след изменение в дворищната регулация парцела който е записан в скицата е идентичен с парцела този от нот. акт. Е нотариуса ме накара да направя обстоятелствена проверка- чудно защо , но е факт!
Трябва ми някакъв списък с необходимите молби и декларации които се изискват за обстоятелствена проверка. Ако пък някой има такива готови формуляри моля да ми ги изпрати
Ще съм мн благодарен и благодаря предварително!!!
- Дата и час: 05 Дек 2024, 06:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
документи за обстоятелствена проверка
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
1.Заверена в общината молба-декларация /по образец/,
2.протокол от нотариуса с постановление,
3.удостоверение за данъчна оценка,
4.скица,
5.удостоверения, пълномощия и т.н.
След като се занимавате постоянно с недвижими имоти, по добре е да се свържете с един адвокат по местонахождението Ви и да се консултирате с него. От тук консултация не можете да очаквате. Тука юристите си поставят въпроси за конкретни неща, а отговорите са с половин дума, които могат да се разберат само от професионалист. Един адвокат по договор само би бил една екстра на фирмата Ви.
2.протокол от нотариуса с постановление,
3.удостоверение за данъчна оценка,
4.скица,
5.удостоверения, пълномощия и т.н.
След като се занимавате постоянно с недвижими имоти, по добре е да се свържете с един адвокат по местонахождението Ви и да се консултирате с него. От тук консултация не можете да очаквате. Тука юристите си поставят въпроси за конкретни неща, а отговорите са с половин дума, които могат да се разберат само от професионалист. Един адвокат по договор само би бил една екстра на фирмата Ви.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|