- Дата и час: 28 Ное 2024, 13:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
узаконяване на имот
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: узаконяване на имот
Сполай ти за "добрината" , ама ми е минало времето за таквиз маратони за 'Купата на Съветската армия"
- sava
- Потребител
до "melli"надявам се,че изчерпахме темата,свързана с ентусиазма-хайде по същество...за да се аргументирам само е необходимо да кажа,че ако трябва да бъдем точни,вие е трябвало да учите "право",а не "криво".за да не ставам вулгарен,макар,че не е лишено от логика,смятам да спра дотук.що се отнася до отношението на "сава",спрямо интересуващото ме-сърдечно благодаря за самораздаването,дори и нещо повече:искренно се надявам,че и в бъдеще ще си бъдем полезни един на друг...и от мен може да има някаква полза -все пак съм само със две филологии,и едно агрономическо образование
- mariankata
- Младши потребител
mariankata написа:до "melli"надявам се,че изчерпахме темата,свързана с ентусиазма-хайде по същество...за да се аргументирам само е необходимо да кажа,че ако трябва да бъдем точни,вие е трябвало да учите "право",а не "криво".за да не ставам вулгарен,макар,че не е лишено от логика,смятам да спра дотук.що се отнася до отношението на "сава",спрямо интересуващото ме-сърдечно благодаря за самораздаването,дори и нещо повече:искренно се надявам,че и в бъдеще ще си бъдем полезни един на друг...и от мен може да има някаква полза -все пак съм само със две филологии,и едно агрономическо образование
И сега какво? Ще си мерим магистратурите ли?
Останете спокоен/а, аз имам тамън три на брой. Не че е чак толкова важно.
Стана ясно, че тогите няма как да си ги мерим.
Но, да запазим бон тона, и да продължа.
Отдавна изчерпах за себе си темата по същество. Това, че не ви харесва мнението ми съвсем не ме тревожи. Колкото до поканата ви, благодаря. Бях до тук... по същество обаче.
Усмихнете се. Малко хумор не е за пренебрегване.
-
Melly - Старши потребител
Тук категорично губя, имам само една и мисля да се задоволя само в тази сфера на работа /макар да имам амбиции и може би възможност за нещо повече в нея/.
п.п.Мразя тогите , те са /всичко Мара втасала ,та си ............. сресала/ и за това ходя на работа целия в черно. Някой си направи гешефта със Жени Живкова, 5000 адвокати по 180 кинта тогата сметай. Не коментирам факта , че са изключително грозни.
п.п.Мразя тогите , те са /всичко Мара втасала ,та си ............. сресала/ и за това ходя на работа целия в черно. Някой си направи гешефта със Жени Живкова, 5000 адвокати по 180 кинта тогата сметай. Не коментирам факта , че са изключително грозни.
- sava
- Потребител
здравейте!
нов съм във форума и ви моля за извинение ,ако нарушавам установени правила.
искам да започна обстоятелствена проверка,за да озаконя имот по давност. владея повече от 10 г едно место с дървена барака,която бе подпалена по невнимание от един пиян циганин потърсил подслон. искам да направя масивна ограда и стигнах до този казус с обстоятелствена проверка за придобиване на собственост върху имота. имота е в регулация,но на него няма масивна постройка(засега). намерих в нета молба-декларация,мисля да стартирам процедурата,но ме притеснява мълчаливия отказ. почти сигурен съм ,че в общината никой няма да си направи труда да ми отговори. има ли някой който да ми помогне и да ме посъветва,или да се заеме с проблема ми. става въпрос за София.
нов съм във форума и ви моля за извинение ,ако нарушавам установени правила.
искам да започна обстоятелствена проверка,за да озаконя имот по давност. владея повече от 10 г едно место с дървена барака,която бе подпалена по невнимание от един пиян циганин потърсил подслон. искам да направя масивна ограда и стигнах до този казус с обстоятелствена проверка за придобиване на собственост върху имота. имота е в регулация,но на него няма масивна постройка(засега). намерих в нета молба-декларация,мисля да стартирам процедурата,но ме притеснява мълчаливия отказ. почти сигурен съм ,че в общината никой няма да си направи труда да ми отговори. има ли някой който да ми помогне и да ме посъветва,или да се заеме с проблема ми. става въпрос за София.
- kove5
- Нов потребител
Два пъти съм си правил обстоятелствена проверка за два имота , но съм ползвал услугите на адвокат. Затова Ви съветвам да ползвате и Вие. При мен всичко мина гладко , но ако Вие проявите самодейност може и да не успеете да постигнете целите си. Успех !
- kirile
- Потребител
благодаря за съвета!
ще го ползвам. и май вече си наех адвокат. бях говорил с един,но се колебаех. засега съм предвиййил сам нещата,но сега ще го наема. не си заслужава да се провалям в края на събитието. отново ви благодаря.
ще го ползвам. и май вече си наех адвокат. бях говорил с един,но се колебаех. засега съм предвиййил сам нещата,но сега ще го наема. не си заслужава да се провалям в края на събитието. отново ви благодаря.
- kove5
- Нов потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|