donna написа::D Това го казваш на пълен трезвеник ,любител на жълтата лимонада
Поне ми остави надеждата, че знанията ти не се дължат на часовете по органимна химия....
|
|
donna написа::D Това го казваш на пълен трезвеник ,любител на жълтата лимонада
ch3oh написа:donna написа::D Това го казваш на пълен трезвеник ,любител на жълтата лимонада
Поне ми остави надеждата, че знанията ти не се дължат на часовете по органимна химия....
donna написа:... Отчуждаването си е уредено в законите ...
kostadin.iordanov написа:donna написа:... Отчуждаването си е уредено в законите ...
Вие явно сте юрист и би трябвало да знаете, че принудителното отчуждаване на собственост се урежда преди всичко от Конституцията на Република България, която е определена като върховен закон и другите закони не могат да й противоречат. В тази връзка как бихте коментирала последната промяна на Чл. 27 (1) от Закона за общинската собственост ?
donna написа:Инъче цената на нивите ви на пазара е между 300 и 400 лв ...аферим
kalahan2008 написа:donna написа:Инъче цената на нивите ви на пазара е между 300 и 400 лв ...аферим
Не е точно така, Иваняне е до Банкя и се води в границите на Столична община. Изобщо не може да става дума за 300-400 лв.
Цената, която са определили от ВАС, е горе-долу справедлива - да не повярваш...с такъв съдебен състав...
donna написа:Преди да пишеш нещо помисли или иди да пееш в хора с питащия , калахан да не би ти да си писал тая смешка жалба ,с която за пореде път някакв си ни занимава с ЦЕЛ да получи по-вече пари ,ако си му длъжен заповядай ,не тук ,че за поред път се държиш с колеги като марсиянец ,предния път един простак заради теб наруга една колежка ,а сега си затвори устата и не се меси по-вече-ЯСНА ЛИ СЪМ!
donna написа:... КОНСТИТУЦИЯ на Република България
Чл. 17. ... (3) Частната собственост е неприкосновена.
...
(5) Принудително отчуждаване на собственост за държавни и общински нужди може да става само въз основа на закон при условие, че тези нужди не могат да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение
donna написа:Незнаех ,че истината е да приказваш глупости ,много взе да си позволяваш
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t ... 8%E4%ED%EE
О не знаех ,че си имаш твой собствен район ,поредната изцепка!
kalahan2008 написа:donna написа:Незнаех ,че истината е да приказваш глупости ,много взе да си позволяваш
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t ... 8%E4%ED%EE
О не знаех ,че си имаш твой собствен район ,поредната изцепка!
В темата, която си посочила, има само едно мое мнение, и то е насочено срещу нашия общ "любимец" - Лютия. Не знаех, че е жена Още повече ме учудва, че го защитаваш...но на този свят чудесата нямат край
А че имам район на действие - прочети ЗЧСИ...може и да си промениш мнението
п.п. Donna, явно в онази тема си си помислила, че съм казал нещо срещу Бебитор или Melly...аз с тях нямам противоречия, за разлика от Mister Лютман те никога не са ме обиждали и аз се старая да не ги засягам.
Само че си пропуснала да забележиш чие мнение съм цитирал и че съм му говорил на "Вие" (щот' много Лют става, когато някой му говори на "Ти" ) Може би просто не си видяла, че буквата "в" в думата "Вие" е главна И само това си чакала - ядосала си ми се преди това на нещо (вероятно заради темата за ДИГ- сакън, да не ти противоречи човек )
lord_k написа:Изобщо не става вмъпрос за това ! ...
kostadin.iordanov написа:lord_k написа:Изобщо не става вмъпрос за това ! ...
Напротив, точно за това става въпрос, но явно и доста мнения от тази тема са били изтрити, без да е ясно от кого, защо и на какво основание. А отново повдигнах темата, тъй като съгласно промените на ЗОС сега вече не само централната, но и местната власт ще може да отчуждава частна собственост без п р е д в а р и т е л н о обезщетение, което е противоконституционно.
donna написа:....
donna написа:Върни де в темата и разбери сам!
kalahan2008 написа:donna написа:Върни де в темата и разбери сам!
Както ти казах - гледай си работата
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта