Здравейте,
на 07.03.2013 год. съседа ни професионален войник счупи кола на оградата ни и се обадих на горещ телефон от Военна Полиция след като изчаках да назначат новият служебен Министър на Отбраната пуснах жалба по електронен път до МО / Пресцентъра на МО / и Директора на Военна Полиция.
След разследването получих отговор за прекратяване и отказ за повдигане на обвинение за самоуправство защото кола бил паднал сам но от правена експертиза било видно, че в него има 4 - четири пръчки арматурно желязо и не било в състояние той да го счупи. Като дойдоха да оглеждат и да вземат показания от родителите ми ги накарах да премерят разстоянието по предоставена от баща ми скица където всичко си е както трябва по отношение на отстоянието от 4 метра и 20 сантиметра но те отказаха което го възприемам за нормално защото не са те службата която е оторизирана за тази дейност.
Това както и да е явно го покриват но мен друго ме тормози понеже при разследването разследващ военнен полицай М. в разговор с кмета П.В. същият бил потвърдил, че съм конфликтна личност и съм влизал в имотни спорове както с въпросният комшия така и с комшията от другата страна на имота ни / мой братовчед който бил чул и така се говорело / който се води на родителите ми и аз нямам никави имоти и не съм водил никави дела по имотни спорове с когото и да било от двамата тъй като нямам правно основание на това. Кмета го знае това но ме набеждава пред Държавна Разследваща Институция / Военна Полиция /.
Имам ли право да търся наказателна и друга отговорност от Кмета и на какво правно основание ?
Мисля да му изпратя писмо с обратна разписка с което да го приканя да посочи номерата на делата на водените от мен имотни спорове и след това да пусна жалба до Прокуратурата.
Благодаря Ви предварително.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Счупен кол на ограда
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Счупен кол на ограда
И всичко това заради един кол???? ужас......
- kulova
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|