начало

Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие

как да осъдя нотариус

Казуси за недвижими имоти

Re: как да осъдя нотариус

Мнениеот mi_lena » 16 Окт 2011, 18:22

hidden написа:..... Които и да са "Митко Гегата", "Пенев", "Керелов". Йорданов мисля, че знам кой е. Както и да е, клюкарник да става....

И на мен започна да ми писва.
Ами нагло е такова поведение.
Регистрирали сте се в общност, която съществува отдавна. Има създадени взаимоотношения (добри или лоши), които за вас имат статуса на "заварени". Мненията на участниците са публични. На база на тях има някакъв (макар и неформален) рейтинг. Това ли наричате "клюки"?
Жокер: Този форум има доста добре работеща търсачка.
Аватар
mi_lena
Потребител

Мнениеот gudio » 16 Окт 2011, 18:50

mi_lena написа:Коя е прослойката, знае само авторът на цитата :).
Ама няма да ни каже.

Истината е, че не знаем за какво му е синята лампа.
И никога няма да разберем

:lol: :lol:
mi_lena написа: И на мен започна да ми писва.
Ами нагло е такова поведение

:idea: Опцията "игнориране" се оказа много приятна "feature". Пробвай и ти :wink:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот hidden » 16 Окт 2011, 21:30

mi_lena написа:И на мен започна да ми писва. Ами нагло е такова поведение.

На мен отдавна ми е писнало. Е и? Сега и оценки почвате да раздавате. С какво право? Правото на по-ранното пребиваване тук?
mi_lena написа:Регистрирали сте се в общност, която съществува отдавна. Има създадени взаимоотношения (добри или лоши), които за вас имат статуса на "заварени". Мненията на участниците са публични. На база на тях има някакъв (макар и неформален) рейтинг. Това ли наричате "клюки"?

Да, точно това! Кой какъв бил - като на селска седянка. Тоя е "готин", онзи - "нагъл". Онзи - по средата. И защо Гега днес не пише тук? Предполагам, че не се досещате, че е заради такива като Вас! Щом си пишете по скайпа - питайте го лично.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот nasso_5 » 09 Яну 2012, 04:11

Срока от 10г.текат от датата на изготвяне на Констативния НотАкт...Който се атакува успешно...Нотариалната Камара няма да помогне,защото няма влязла присъда срещу Нотариуса...
Само гледайде да няма Публична продан на имота..защото,тогава се погасяват претенции на трети лица...т.е. това сте ВИЕ.
правото е алгоритъм.....
Аватар
nasso_5
Потребител

Мнениеот gudio » 09 Яну 2012, 09:11

nasso_5 написа:Срока от 10г.текат от датата на изготвяне на Констативния НотАкт...Който се атакува успешно...Нотариалната Камара няма да помогне,защото няма влязла присъда срещу Нотариуса...
Само гледайде да няма Публична продан на имота..защото,тогава се погасяват претенции на трети лица..

Моля :?: :!: :shock:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси