- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
възстановяване права на собственост на земеделска земя
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
възстановяване права на собственост на земеделска земя
не са ми възстановени правата на собственост на 40 дка земеделска земя собственост на дядо ми имам документи .Моля за отговор.Благодаря Ви предварително.
- janeta_76
- Нов потребител
Re: възстановяване права на собственост на земеделска земя
Какъв отговор, то въпрос няма?
- sunrise
- Активен потребител
Явно пита дали може да ги възстанови ,ама вс. срокове са изтекли , все пак да провери в ОСЗГ , някой роднина мооже да е подал някога си заявление и да са възстановени вече на наследници
- donna
- Старши потребител
Или друг роднина да си ги е декларирал ,против волята на наследодателя.
Трябва й адвокат,иск за матерален спор и веща експертиза,за кадастри от годините преди 49та г.,защото и в архивите вече има изрязани или скъсани страници за сделки.Специално съм видял на буква Г от 41 год. в архивите на Градски съд.Така и не намерих нищо,но винаги ще помня изрезаната страница и другата цялата откъсната.Не е нещо фатално,защото може да се провери от експерт по кадастъри и от там за сделки по томове,не по архивни книги.С което може да се лишат наследници,престъпили волята на наследодателя.
Трябва й адвокат,иск за матерален спор и веща експертиза,за кадастри от годините преди 49та г.,защото и в архивите вече има изрязани или скъсани страници за сделки.Специално съм видял на буква Г от 41 год. в архивите на Градски съд.Така и не намерих нищо,но винаги ще помня изрезаната страница и другата цялата откъсната.Не е нещо фатално,защото може да се провери от експерт по кадастъри и от там за сделки по томове,не по архивни книги.С което може да се лишат наследници,престъпили волята на наследодателя.
-
namakak - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|