Един колега казваше "Не жалете купува4а", но и той от време на време проявяваше милост като добавяше " Все пак да не сте му на мястото".Друга колежка го допълваше с "Имал бол пари,дал".В интерес на истината и двамата не пропускаха по някой хонорар то4но от такива клиенти и то4но с доводите на преждеизложилите правноиздържани съвети към Vseznaiko.За разлика от други жалещи се и търсещи решения на проблемите си 4рез форума и косвено признавайки си своята наивност Vseznaiko поне предупреждава други да не изпаднат в подобна ситуация.Съветвам го да не разсъждава дали и до колко би му помогнал адвокат а непременно да потърси такъв.
P.P. "Vseznaiko" ли пусна темата?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ИЗМАМАТА КАТО БИЗНЕС
|
|
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ИЗМАМАТА КАТО БИЗНЕС
Може би тук е мястото на този линк
http://imoti.investor.bg/?id=88973
Обърнете внимание какъв съвет е даден на ПЪРВО място!!!
http://imoti.investor.bg/?id=88973
Обърнете внимание какъв съвет е даден на ПЪРВО място!!!
- inspectora
- Активен потребител
Последна промяна exhatoh на 11 Яну 2011, 11:38, променена общо 1 път
- exhatoh
- Младши потребител
centur написа:Един колега казваше "Не жалете купува4а", но и той от време на време проявяваше милост като добавяше " Все пак да не сте му на мястото".Друга колежка го допълваше с "Имал бол пари,дал".В интерес на истината и двамата не пропускаха по някой хонорар то4но от такива клиенти и то4но с доводите на преждеизложилите правноиздържани съвети към Vseznaiko.За разлика от други жалещи се и търсещи решения на проблемите си 4рез форума и косвено признавайки си своята наивност Vseznaiko поне предупреждава други да не изпаднат в подобна ситуация.Съветвам го да не разсъждава дали и до колко би му помогнал адвокат а непременно да потърси такъв.
P.P. "Vseznaiko" ли пусна темата?
Не вярвах ,че ще нападнете колежката си, и двата цитата са нейни, но не разбирам само едно ,а Вие кажете защо постващите адвокати тук си мислят, че сайта е създаден да си спорите по дадена тема изпитвате ли се един друг.И до колко един адвокат е вещ по всичко та да е компетентен по всяка тема. И питам за това защото топ адвокатите все ги показват по я по ТВ я по вестници изтипосани.А както и спомена тук една ваша колежка ,интернета е лъжа и измама, и ако мислите така, правните СЪВЕТИ СА НЕВАЛИДНИ. И да не се чудите ако ме нападнат мойте ;любимци; освен какво пише в закона търся и моралната страна на въпросите.От мойте наблюдения където има пари все има лапащи адвокати, не искам да се засяга някой но практиката го показва.И без да се сърдите ако питащият го направи медийно това свое изявление, съм сигирен,че по бързо ще си свърши работата.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
toni_sf написа:И питам за това защото топ адвокатите все ги показват по я по ТВ я по вестници изтипосани.
Имаш ли си идея кои и какви са тези адвокати, които не слизат от медиите? - нямаш ... тогава не говори за неща, които не знаеш ...
toni_sf написа:И без да се сърдите ако питащият го направи медийно това свое изявление, съм сигирен,че по бързо ще си свърши работата.
Щом ти се живее в държава, в която медиите определят общественото мислене, раздават присъди и решават спорове ... твоя работа ... Аз лично не искам такава държава ... /да не говорим, че въпросните от медии няма нито една, която просто да отразява факти, каквато всъщност им е работата .../
- inspectora
- Активен потребител
inspectora написа:toni_sf написа:И питам за това защото топ адвокатите все ги показват по я по ТВ я по вестници изтипосани.
Имаш ли си идея кои и какви са тези адвокати, които не слизат от медиите? - нямаш ... тогава не говори за неща, които не знаеш ...toni_sf написа:И без да се сърдите ако питащият го направи медийно това свое изявление, съм сигирен,че по бързо ще си свърши работата.
Щом ти се живее в държава, в която медиите определят общественото мислене, раздават присъди и решават спорове ... твоя работа ... Аз лично не искам такава държава ... /да не говорим, че въпросните от медии няма нито една, която просто да отразява факти, каквато всъщност им е работата .../
+1
- Гост.
- Старши потребител
vseznaiko написа:Де ги тия адвокати супермени?
Ако бях се обърнал към Вас в самото начало, какво щяхте да направите? Напишете конкретни неща и не забравяйте че съм решил все пак да го купувам тоз имот.
Какво променя нотариалната заверка на един предварителен договор?
Има много работи които нашето общество не разбира.Измежду многото е и наемането на професионалист в частност адвокат.
Адвокат се наема, за да води от ваше име преговорите, да защити интереса ви като постигне маскимално възможното в рамките на желаното от вас и то БЕЗ да му се пречкате.Преговорите за сключване на договор имат както тактика така и стратегия.Вие казвате какво искате и в какви параметри сте готови да отстъпите, останалото е работа на адвоката.Колкото повече инцидентно се намесвате в договарянето на условията, толкова повече компрометирате постигнато от адвоката(освен когато това е предварително съгласувано и планирано с него).Ако се полакомите, може и да "изгорите".Не се сърдете, защото нямам лично отношение към вас, но вие сте били шаранчето което се хванало на тяхната кукичка с привидно вкусна стръв.
Видно от казаното от вас АНИ и продавача са постигнали доста от целите си поставени в тактически и стратегически план, тоест защитили са своя интерес.
При липса на професинален опит и отношение(при вас е липсал какъвто и да е опит в тази сфера) Вие ЯВНО сте разчитали на единствено възможното- КЪСМЕТА СИ.
Е, явно в този случай късмета ви не е проработил.Просто другата страна НЕ Е разчитала като вас на късмета си, а е подготвила всичко предварително и ПРОФЕСИОНАЛНО, включително и от чисто психологическа страна, което до голяма степен е "елиминирало" късмета ви.
Ако вие на всяка цена сте решили да се "самопрекарате", то тогава наистина и адвокат "супермен" не може да ви помогне..., но тогава не ви е и необходим, защото така или иначе както казвате "...и не забравяйте че съм решил все пак да го купувам тоз имот.Не винаги "целта оправдава средства", но Вие все още не сте убеден в това, поради което считам че за вас се отнася поговорката:
"Неволята учи..."
П.П. Пожелавам Ви успех, считам че имате шанс да си върнете парите, но не разчитайте повече на късмета си, а на професионална работа.
- lucius_seneca
- Младши потребител
poli_g написа:inspectora написа:toni_sf написа:И питам за това защото топ адвокатите все ги показват по я по ТВ я по вестници изтипосани.
Имаш ли си идея кои и какви са тези адвокати, които не слизат от медиите? - нямаш ... тогава не говори за неща, които не знаеш ...toni_sf написа:И без да се сърдите ако питащият го направи медийно това свое изявление, съм сигирен,че по бързо ще си свърши работата.
+1 [/q uote]
знаете какво искам да цитирам, нали казах,че ги даваха по ТВ офиси и парични потоци,но вината не е тяхна разбира се, за пари всичко се прави, това е шега приемете я така
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|