начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Откраднат нотариален акт!

Казуси за недвижими имоти

Re: Откраднат нотариален акт!

Мнениеот namakak » 05 Авг 2010, 22:15

Нищо не се случва.Има експертизи за пълномощни,подписи,свидетели,банкови сметки и последно ако на някой му се мре,то може и по-мъчително :wink:
Спокойно бе човек,колко роднини са укривали истински нотариални актове ,че и съвсем документирано са ги декларирали и най-нахално са ги представяли с решения,които чрез обстоятелствени проверки,са били отказвани като основателни в последствие.
Като си изгубиш личната карта,къде съобщаваш веднага?По-горе са ти обяснили.
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот Гост. » 12 Авг 2010, 14:25

asusdeluxe написа:....Малко преди моята покупка аз бях в ролята на продавач. Сделката се извърши при същия нотариус. Аз също притежавам нотариален акт (оригинален) на имота който съм продал. .....

Съвсем в реда на нормата, няма място за колебание и евентуално търсене на някаква завера.
Ч
л. 581. След издаване на акта и вписването му единият екземпляр от него се подрежда в специална книга, а другите екземпляри, таксувани като преписи, се предават на участващите лица.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот asusdeluxe » 13 Авг 2010, 15:32

Много благодаря за успокоителните отговори. Знам, че въпросът ми е бил глуповат(на практика се съмнявам в Нотариуса), но това са сериозни неща и предпочитам да съм сподсигурен.
Още веднъж благодаря.
asusdeluxe
Младши потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси