Здравейте! Здравейте!
Пиша Ви от гр.Варна - кв. Бриз-хубав квартал - за всички , и дано остане такъв и за моето семейство!
Проблемите ни са от десетки години ((
По комунистическо време , мястото ни беше включено в проект за изграждане на детски комплекс "Знаме на мира", след това в проект " Дипломатически корпус", след това дойде Демокрацията и сега проектите са - отново не в наша полза- разбирате , за колко пропуснати години от живота става въпрос!
Обаче от наследството останало от време оно, нищо все още не се променя -предвидената инфракстуртура за комунистическите обекти /които мноооого отдавна са отпаднали/-не знайно защо не отпада?
От началото на 1995 г. заведохме дело /разбира се в това дело участват десетки собственници от квартала / срещу Община Варна, което спечелихме на място в Окръжен съд Варна, а след това през 2009 и от Върховният Съд! Имаме ршение на Върховният Съд в наша полза!
И след тези 14 години дела - отдъхнахме, но не за дълго, защото сега отново се проектира инфракстуртура, която не е съобразена с решението на Върховният съд и пак не е в наша полза!
Въпросът ми е - след като Върховният Съд на Република България има становище - че през мястото ни проектираният път трябва да отпадне, има ли право Община Варна да загърби ТОВА РЕШЕНИЕ просто така и отново да си го проектира?
Моля Ви , да ми отговорите, ако нямат право - в което съм убедена - към коя инсттуция да се обърна за съдействие!
Предварително много Ви благодаря!
току що се регистрирах във форума и се надявам да откликнете на въпроса ми!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
има ли право Община Варна да загърби решение на ВС
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: има ли право Община Варна да загърби решение на ВС
annamariq написа: Имаме ршение на Върховният Съд в наша полза!
!
Най-добре потърсете за консултация адвоката, който ви е спечелил делото ! И честно и морално е ... Той знае какво да направи ! Може да сигнализираш и прокуратурата за неизпълнение на съдебно решение, но едва ли ще се трогнат ...
- derniito
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|