- Дата и час: 28 Ное 2024, 18:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Незная тя как може да ми върне парите
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Незная тя как може да ми върне парите
Здравейте.извинявейте за отнемането нa вашето време.Преди 3г.купих един ап.в София в предварителния договор е фигуриран моето име;платих циялата сума до тогавашния договор но написах и името на жена от която имам 11г. дете но нямам брак.и двамата сме били в чужбина имах й пълното доверие.След една година за да теглим заем от банка прехвърлих й и другата половиа на този ап.тя тегли кредита на нейното име и получи нато.акт на нейно име аз нямах нищо против защото искахме да се оженим и да гледаме нашето дете заедно.Грижих за ремонта и довършителните работи ;обзавеждане пълно както сме планували всичко на моя сметка и вече третата година от както само аз погасявам кредита защото тя няма доходи!Тя не иска да се пребира в БГ.Нито иска да прехвърли ап.на мое име нито погасява кредите нито има да ми върне парите.Спирам да платя кредита, банката ще взeмe ап.ако продължа незная как тя може да ми върне парите,а ако разбере; че претендирам за ап.или парите,тя може да го прoдаде.Тя нeразбира от думи и има много лоши съветници.Имам документи за парите които съм платил.Моля за съвети.Благодаря ви много.
- fisho
- Нов потребител
Re: Незная тя как може да ми върне парите
Здравейте.извинявейте за отнемането нa вашето време.
1.Тя няма да ви върне парите-никога.нито с добро,нито с лошо;
2.същото и за апартамента;
3.внасяйте пари от свое име,не от нейно по кредита;
4.кой живее в апартамента? И двамата ли сте в чужбина?
4.съберете вносните бележки,договори,НА и всички документи,които имате и идете на адвокат.Като искате да спасите 100000лв. все ще дадете за консултация 100-150лв.
Много се съмнявам,че точно измамения пише тук.
Съмнявам се да има опровержение.
Следва следващата...
1.Тя няма да ви върне парите-никога.нито с добро,нито с лошо;
2.същото и за апартамента;
3.внасяйте пари от свое име,не от нейно по кредита;
4.кой живее в апартамента? И двамата ли сте в чужбина?
4.съберете вносните бележки,договори,НА и всички документи,които имате и идете на адвокат.Като искате да спасите 100000лв. все ще дадете за консултация 100-150лв.
Много се съмнявам,че точно измамения пише тук.
Съмнявам се да има опровержение.
Следва следващата...
- usra_ovcova
- Потребител
Ако още сте в добри отношения - оженете се! нали все пак имате дете.. или го прехвърлете на него
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
........."Тя нe разбира от думи и има много лоши съветници" .
Явно не са толкова лоши нейните съветници т.е. лоши са последствията за Вас от лошите й съветници.
И .. обърнете внимание на т.3 от съвета на, който Ви е даден.
Явно не са толкова лоши нейните съветници т.е. лоши са последствията за Вас от лошите й съветници.
И .. обърнете внимание на т.3 от съвета на, който Ви е даден.
- berbo
- Младши потребител
vili_spasova написа:Ако още сте в добри отношения - оженете се! нали все пак имате дете.. или го прехвърлете на него
Обстоятелството, че имат дете, все още не значи, че са категорични в желанието си да сключат брак/особено като гледам как се държи майката/. Според мен от нейното поведение, е видно, че тя използва бащата на детето си само като източник на средства. Такива жалки жени неслучайно създават деца, а именно - чрез децата да ползват финансово бащите за свои нужди. За такива жени детето се явява един вид средство/оръдие/, чрез което се манипулират чувствата на бащата, за да се получават финансови средства от него. По-добре за питащия/ако може да прежали дадените до момента пари и не е толкова влюбен/ е въобще да не сключва брак с такава жена като майката на детето му, и докато е време, да я напуска и да спре да плаща кредита и. Да я остави. Тя и без това също го е напуснала. Тази жена наистина заслужава банката да и вземе жилището. А що се касае до интересите на детето, то освен майка, си има и баща. Ако банката вземе жилището на майката, детето няма да остане на улицата, а ще отиде да живее при баща си, поне докато навърши 18г. Всичко в момента зависи от будния разум на питащия и доколко е привързан или "влюбен" в майката на детето, както и доколко може да търпи да бъде манипулиран и използван.
- katerinakuch
- Активен потребител
Благодаря Ви Вили.Вобеще нестава дума за любов.За каква любов говорим.Аз плащам нейния кредит и сам платил до сега повече от 130000 лева( имам всичките тези документи на моето име),а тя след като видя,че всичко е готово за използване и всичко е на нейното име, от чужбина ми се обади и ми каза, че е намерила друг човек за да подреди живота си и като я питах а детето тя с голяма наглост ми каза че то ще порасне .Не ми дава детето да бъде с мен а майка й го гледе и грижи за него точно като сираче.А непрекъсното се карам с бабата защото аз съм никакъв и фигурирам сам в документи че съм баща и не мога да се видя с детето си и вече промит мозъка на това дете че не иска да ме види!Но като ходим за почивка тримата с майка й и им купувам скъпоценни подарици тогава съм добър баща и 4-5 пати съм помолил тази използвачка да се оженим все отказва и иска свободен живот както и другите й сестри имат по едно дете но избягат брака.Това е болното им понятие.Тук вече имам 2 проблеми един за родителски права над дъщерята която е гледана от баба си защото на мамата не й се живее в БГ.а другия за парите които съм платил за това жилище в което живее в момента и всеки момент може да ми хвърли от него или да го продаде;а аз да гледам през бинокъл какво става.Знам че пложението хич не е розово но бях и все още съм коректен и искрен с нея.Благодаря ви.Но за да стигне човек до форума това означава че е стигнал до безизходица.И не е редно някой макар че е прав да създаде отрицателни емотци.
- fisho
- Нов потребител
fisho написа:Благодаря Ви Вили.Вовеще нестава дума за любов.За каква любов говорим.Аз плащам нейния кредит и сам платил до сега повече от 130000 лева и имам всичките тези документи а тя след като видя;че всичко е готово за използване и всичко е на нейното име от чужбина ми се обади и ми каза че е намерила друг човек за да подреди живота си и като я питах а детето тя с голяма наглост ми каза че то ще порасне.Не ми дава детето да бъде с мен а майка й го гледе и грижи за него точно като сираче.А непрекъсното се карам с бабата защото аз съм никакъв и фигурирам сам в документи че съм баща!Но като ходим за почивка тримата и им купувам скъпоценни подарици тогава съм добър баща и 4-5 пати съм помолил тази използвачка да се оженим все отказва и иска свободен живот както и другите й сестри имат по едно дете но избягат брака.Това е болното им понятие.Тук вече имам 2 проблеми един за родителски права над дъщерята която е гледана от баба си защото на мамата не й се живее в БГ.а другия за парите които съм платил за това жилище в което живее в момента и всеки момент може да ми хвърли от него или да го продаде;а аз да гледам през бинокъл какво става.Знам че пложението хич не е розово но бях и все още съм коректен и искрен с нея.Благодаря ви.Но за да стигне човек до форума това означава че е стигнал до безизходица.И не е редно някой макар че е прав да създаде отрицателни емотци.
Оставете я тази "майка" и нея и плащането на кредита по апартамента и. Дори да плащате кредита и искате да го изплатите с благородната идея, че детето ще живее там, не можете да бъдете сигурен в това обстоятелство, както и че тази жена като собственик някой ден няма да продаде имота или да иска да го даде под наем или да се нанесе там с някой друг мъж, от когото също да роди дете, а Вас Ви използва за изплащане на жилището. Мъж като Вас не бива да допуска да бъде унижаван. Оттеглете се, докато е време от нея, докато не сте изгубили още по-голяма сума пари. Щом разполагате със средства, по-добре ги насочвайте и влагайте не в тази жена и нейния имот, а към нещо, което принадлежи на Вас, което може да бъде на Ваше име.
А що се касае до детето, спокойно можете да заведете дело, в което да претендирате родителски права върху него.
P.S. Вие сте баща на детето и имате също толкова права върху него, колкото и майка му. Бабата да си гледа работата. Тя не бива да има чак такова силно влияние върху внучето. Не го допускайте. Вие не трябва да се унижавате да се карате с нея, защото правата са на Ваша страна, тъй като сте родител, а не на нейна. Тя е само една баба и трябва да има респект и уважение към Вас като към родител на внучето и. Така че, смело напред, защото Вие, а не бабата държите козовете в ръцете си.
- katerinakuch
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|