Здравейте,
Собсвеничка съм за апартамент и идеални части от дворно място в едно затворено комплексче състоящо се от 4 входа.
проблемите ми със стройтеля са следните беше ми обещано че като закупя идеални части ще мога да си паркирам колата в двора -не се случи паркоместата започнаха да ги продават отделно
архитектурата на комплекса се променя всеки ден т.е дне ще има зелени части ,утре ще има паркоместа стрителят си променя сам първия проект за комплекса.
Аз съм му разписала пълномощно с което да ме представлява пред всички инстанций вкл.и да прави такива архитекрурни промени вкл. и екзекутиви.
Въпросът ми е след като имам идеални части и 2 та входа не са построени мога ли да си оттегля пълномощното и да спра своеволието на стройтеля.
Аз съм съсобственик със 24 кв.м (това са идеалните ми части) и той няма да има право да прави нищо без моя подпис така ли е
Благодаря Ви
- Дата и час: 28 Ное 2024, 21:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблеми със строител
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Проблеми със строител
Много зависи какъв е текста в това пълномощно, което сте подписали.
Скоро един гражданин подписал с радост документ, който не прочел , защото щял да бъде назначен за нещо като управител в една фирма.... а в един момент се оказало, че си е продал апартамента.
Успех!
Скоро един гражданин подписал с радост документ, който не прочел , защото щял да бъде назначен за нещо като управител в една фирма.... а в един момент се оказало, че си е продал апартамента.
Успех!
- nikiboy
- Потребител
Аз знам какво съм разписала
но въпросът ми е мога ли да анулирам пълномощното
но въпросът ми е мога ли да анулирам пълномощното
- viktoria1
- Нов потребител
Винаги можете да оттеглите пълномощното си! Друг е въпроса дали строителят ще го даде доброволно. Затова, а и за по-голяма сигурност, отидете при нотариус и направете нотариално заверено оттегляне на пълномощното, като за това трябва да известите и строителя.
П.С. може да съм написал поредната глупост, но ако не ме лъже паметта това беше най-сигурният начин.
П.С. може да съм написал поредната глупост, но ако не ме лъже паметта това беше най-сигурният начин.
- devilchos
- Потребител
Аз съм съсобственик със 24 кв.м (това са идеалните ми части) и той няма да има право да прави нищо без моя подпис така ли е
- viktoria1
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|