Здравейте.
Проблемът ми е следния. 2007 закупих апартамент "на зелено" в гр.София в новострояща се сграда . Въпросният апартамент трябваше да бъде готов на 30.08.2008г с разрешение за ползване (Акт 16). Към настоящия момент сградата няма Акт15, дейността по обекта е вяла, без изгледи за завършек, скоро...В предварителния договор, който не е заверен нотариално, е уговорена твърда неустойка в размер на 3200евро при забава от страна на строителя. Цената на апартамента е платена изцяло, собствеността е прехвърлена. Изпратена е нотариална покана за заплащане на дължимото, но получих изключително неадекватен отрицателен отговор от строителя. Искам да заведа иск за изплащане на дължимата неустойка и заедно с това да се подпише анекс към предварителния договор с нови срокове и нови неустойки.
Не търся консултация в този форум (за бога това е доста несериозно все пак), но тъй като очевидно се посещава от доста юристи ме интересува има ли адвокати от Софийска адвокатска колегия, посещаващи този форум, четящи тази тема, които са печелили дела със същия фактически състав и чийто клиенти реално са си получавали дължимите неустойки. Ако има бих желал да обменим координати за консултация и започване на дело.
Благодаря.
- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търси се адвокат!
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търси се адвокат!
Най-добрия застрахователен адвокат за фирми и имоти в България е Трифон Грудев 0878 17 00 00 препоръчвам ти го откровено
- klienta
- Нов потребител
Благодаря.
И все пак очаквам някой от юристите във форума да сподели личен опит и наблюдения.
И все пак очаквам някой от юристите във форума да сподели личен опит и наблюдения.
-
tino76 - Потребител
Приятно чакане tino76, аз бързам
-
Melly - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|