- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сгради на оградна линия
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Сгради на оградна линия
Здравейте, наскоро унаследих имот в който сградите са построени "на оградната линия", съседа за сега няма нищо против тях, но какво бих могла да направя така че и за в бъдеще да нямам проблеми с тези сгради от страна на съседа или негови наследници, (всичко за сега е на фаза устна договорка, а аз искам да е документирано черно на бяло). Благодаря ви предварително за насоките!
- nora12
- Нов потребител
Re: Сгради на оградна линия
Сградите вече са построени ,вие в общината проверихте ли има ли книжа , някогъшния собственик разрешил ли е строежа на т.н. от вас оградна линия и т.н. от вас фаза усна договорка , това е трябва да е нещо старо ,кога е строено ако е преди април 1987 търпими строежи са и нищо не можете да направите . Вашия наследодател си е живял мирно и тихо със съседите ,на вас май ви е скучно и ще ги тормозите ?
- donna
- Старши потребител
Re: Сгради на оградна линия
donna написа:Сградите вече са построени ,вие в общината проверихте ли има ли книжа , някогъшния собственик разрешил ли е строежа на т.н. от вас оградна линия и т.н. от вас фаза усна договорка , това е трябва да е нещо старо ,кога е строено ако е преди април 1987 търпими строежи са и нищо не можете да направите . Вашия наследодател си е живял мирно и тихо със съседите ,на вас май ви е скучно и ще ги тормозите ?
Благодаря на Донна за проявения интерес. Сградите са построени много преди 1987г. и нямат никакви строителни книжа, всъщност моя и съседния имот са били един цял, който след това при влизането в сила на новия план на селото е разделен на два отделни имота с двама собственици (баща ми и братовчед му) и сградите са се оказали на границата между имотите.
Нямам никакво намерение да томозя съседа, но не бих искала и аз някога да бъда тормозена заради въпросните сгради.
- nora12
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|