начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Необходима ми е консултация с адвокат по имотен казус

Казуси за недвижими имоти

Необходима ми е консултация с адвокат по имотен казус

Мнениеот silvia1 » 08 Яну 2009, 13:25

Здравейте,
бих искала да попитам дали има място - в интернет, в институция, в регистър, където бих могла да се ориентирам със специализирането на адвокатите по определени дела - граждански, наказателни, търговски и др. Защото искам да се консултирам с адвокат, но не случаен - първата табела, която видя на улицата. Бих желала да имам някаква начална информация поне, че съответния адвокат е специалист - проблемът ми е свързан именно с имотен казус. За съжаление нямам познати, които да ми препоръчат такъв адвокат.
Благодаря ви предварително.
silvia1
Нов потребител

Re: Необходима ми е консултация с адвокат по имотен казус

Мнениеот sunrise » 08 Яну 2009, 14:38

Повечето адвокати разбират не само от имотни казуси , а и от други. Кой колко е добър-зависи и от гледната точка. А обикновено, противно на очакванията на клиентите , казусите им са сложни само от тяхна гледна точка.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот silvia1 » 08 Яну 2009, 15:09

Сърдечно ви благодаря, че се отзовахте. Надявам се все пак, че може би ще има още някое и друго предложение. Това с гугъла как ли не съм го пробвала - не става.
Желая ви спорна и успешна година на всички, които ми писахте :)
silvia1
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 08 Яну 2009, 15:42

Здравейте,

В случай, че посочите от кой град сте, може да Ви насочим към колега, който практикува в желаната от Вас правна област.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот silvia1 » 08 Яну 2009, 16:41

Отново благодаря за подадената ръка, оценявам това. Не съм много наясно с непозволената реклама, но поне мейла бих могла свободно да си напиша - shopova_silvia@yahoo.com отново с апел към всички от София, които биха могли да помогнат.
silvia1
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 08 Яну 2009, 18:08

Към Silvia1,

Аз лично бих Ви препоръчал колегата Светослав Тончев, тел. 0898/246816; 028513017. Той е ерудиран юрист и съм убеден, че би Ви дал компетентен съвет и правна помощ.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Назад към Имотни казуси