- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокат специалист в отчуждени/реституирани имоти
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Адвокат специалист в отчуждени/реституирани имоти
Търся колега от София с дългогодишен опит с имотни казуси. Става въпрос за реституция и отчуждаване. Благодаря.
- lexyto13
- Младши потребител
Re: Адвокат специалист в отчуждени/реституирани имоти
За какво става въпрос, lexyto13?
- razli4na
- Активен потребител
Здравейте, ще се опитам да дам кратко обяснение:
Общината отчуждава сграда в центъра на София, като обезщетява собствениците с апартамент/и. Собственикът трябва да получи 1 апартамент в новострояща се сграда, но погрешка му дават два.( Как е станала тази грешка не ми е ясно)!!! Собственикът продава още преди сградата да е готова и 2-та апартамента. Общината разбира след време за грешката и естественно иска да си върне единият апартамент "даден погрешка", които вече е собственност на трето лице. Търся колега който може да защитава правата на това трето лице. Благодаря!
Общината отчуждава сграда в центъра на София, като обезщетява собствениците с апартамент/и. Собственикът трябва да получи 1 апартамент в новострояща се сграда, но погрешка му дават два.( Как е станала тази грешка не ми е ясно)!!! Собственикът продава още преди сградата да е готова и 2-та апартамента. Общината разбира след време за грешката и естественно иска да си върне единият апартамент "даден погрешка", които вече е собственност на трето лице. Търся колега който може да защитава правата на това трето лице. Благодаря!
- lexyto13
- Младши потребител
Такава грешка не може да стане.Това ми звучи като виц.Чувал съм за точно обратната грешка през 70-те години-когато собствениците е трябвало да ги обезщетят с два апартамента, но са им дали един. Грешката излиза сега, когато са поискали да си реституират отчуждения имот ,като върнат обезщетението.В другия апартамент разбира се са настанили друг. От ония дето им викаха парашутисти. Абе чудихме се , казват собствениците , откъде са дошли парашутистите в блока ни, но така и неразбрахме...Тя корупцията не е от днес нито от вчера. Ама чак да се обърка Община и да даде два апартамента , вместо един?Ха,ха, ха.
- ivan33
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|