начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Питане относно наследствен апартамент

Казуси за недвижими имоти

Питане относно наследствен апартамент

Мнениеот gicka » 16 Авг 2008, 11:14

Здравейте бихте ли ни дали съвет за следният случай. Приятелят ми има наследствен апартамент от баба си който е 50% негов и 50% на леля му тя живее там 7 години не иска да го продава да го разделя или напуска и ако го продава не иска да е на приятеля ми а на някой друг ако го продаде на приятеля ми иска нереална цена на приятеля ми иска да прикючи с това моля дайте ни съвет.Като по принцип искаме да наплатим апартамента :(
gicka
Нов потребител

Re: Питане относно наследствен апартамент

Мнениеот donna » 16 Авг 2008, 11:27

gicka написа:Здравейте бихте ли ни дали съвет за следният случай. Приятелят ми има наследствен апартамент от баба си който е 50% негов и 50% на леля му тя живее там 7 години не иска да го продава да го разделя или напуска и ако го продава не иска да е на приятеля ми а на някой друг ако го продаде на приятеля ми иска нереална цена на приятеля ми иска да прикючи с това моля дайте ни съвет.Като по принцип искаме да наплатим апартамента :(

Съдебна делба ! Не ви гарантирам ,че ще го наплатите обаче и че ще стане ваш ,но лелята ще трябва да го заплати на др. съсобственик ако иска да остане по оценката на ВЛ ,др. вариянт да се спогодите и да го купите вие по оценката и третия публична продан !
donna
Старши потребител

питане относно наследствен апартамент

Мнениеот gicka » 16 Авг 2008, 14:48

Благодаря ви бихте ли ме насочили към адвокат става въпрос за Бургас.
gicka
Нов потребител

Назад към Имотни казуси