- Дата и час: 05 Дек 2024, 06:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
молба декларация за обстоятелствена проверка
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
молба декларация за обстоятелствена проверка
Някой може ли да ми каже от къде да изтегля бланка на молба - даклереция за признаване правото на собственост върху недвижим имот чрез обстоятелствена проверка.
- svtodorova
- Младши потребител
Тази Молба се заверява от Кмета(Секретаря) на общината, по местонахождение на имота. Не зная от къде сте, но влезте в официалния сайт на съответната община и е възможно там да намерите бланка. Казвам "възможно", защото болшинството от общините не са обновявали сайтовете си от години, а в молбата има изменения. Но дори и да попаднете на стара бланка, няма да Ви откажат заверката.
Другият начин да се снабдите е при нотариус. Всички нотариуси разполагат с такива бланки.
Другият начин да се снабдите е при нотариус. Всички нотариуси разполагат с такива бланки.
- paloma60
- Младши потребител
paloma60 написа:Тази Молба се заверява от Кмета(Секретаря) на общината, по местонахождение на имота. Не зная от къде сте, но влезте в официалния сайт на съответната община и е възможно там да намерите бланка. Казвам "възможно", защото болшинството от общините не са обновявали сайтовете си от години, а в молбата има изменения. Но дори и да попаднете на стара бланка, няма да Ви откажат заверката.
Всъщност не всеки нотариус - днес изпаднах в ужас, когато отидох при нотариус, за да поискам бланка на такава молба, а той ми отговори, че няма, и че ще ми бъде признателен, ако му намеря и дам...
- yanko_ns
- Нов потребител
ако вече не е късно, мога да ви сканирам и да ви пусна такъв образец. ако не става тук може да ви пратя на пощата.
- helen
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|