- Дата и час: 05 Дек 2024, 06:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат вещно право с позиции във ВКС
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Търся адвокат вещно право с позиции във ВКС
Благодаря на всички оставили мнение и най-вече на тези, които ми посочиха текстове и помогнаха.
Последна промяна Niketo на 20 Сеп 2007, 12:32, променена общо 1 път
- Niketo
- Младши потребител
Pod pozicii razbiram
Под позиции разбирам адвокат, чието име е авторитетно по вещните казуси,а не семейните да речем, известно име е с това, че повече печели, отколкото губи и взема скъпо, защото не е кой да е. Във Варна има няколко такива имена, а предполагам и в столицата. Колкото до правните позиции , да не забравяме, че точно такъв би могъл да ги докаже, имайки предвид презумпциалната субективност на правните актове под формата на писани закони в съвременния правно- научен свят. Казано с думи прости- адвдокат , чието име е достатъчно известно с позитиви, победи и с факта , че можем да се учим от него.Или слепите умствено не ще прогледнат никога
- Niketo
- Младши потребител
това че някой може да е спечелил 10 дела и загубил по-малко( да речем 9) и ще ви вземе, да предположим 200 хиляди, по-спокоен ли ще ви направи за делото. и от къде знаете,че другата страна няма да извади адвокат с още по-големи позиции:)
- barri
- Потребител
barri написа: и от къде знаете,че другата страна няма да извади адвокат с още по-големи позиции:)
Както се казва "да целуне на още по-друго място"
- Clavdivs.
- Потребител
Re: Pod pozicii razbiram
Niketo написа:Под позиции разбирам адвокат, чието име е авторитетно по вещните казуси,а не семейните да речем, известно име е с това, че повече печели, отколкото губи и взема скъпо, защото не е кой да е... Казано с думи прости- адвдокат , чието име е достатъчно известно с позитиви, победи и с факта , че можем да се учим от него...
Niketo, разликата между адвоката, когото описваш и останалите, е единствено в размера на хонорара.
Ще го разбереш обаче, когато си платиш - тогава вече ще имаш твой опит и няма да мислиш така.
Ако наистина искаш някой да ти свърши работата както трябва, не се обръщай към т.нар. топ -адвокати - целият този медиен шум около тях го плащат такива наивници като теб.
- zelen
- Потребител
Какво съм правила аз в университета, щом не съм разбрала:"...презумпциалната субективност на правните актове под формата на писани закони в съвременния правно- научен свят. Цъ, явно не съм никакъв адвокат, щото аз такова нещо убийте ме не мога да докажа.
- sunrise
- Активен потребител
sunrise написа::oops: Какво съм правила аз в университета, щом не съм разбрала:"...презумпциалната субективност на правните актове под формата на писани закони в съвременния правно- научен свят. Цъ, явно не съм никакъв адвокат, щото аз такова нещо убийте ме не мога да докажа.
Ти остави да го докажеш, ами да го изговориш на един дъх можеш ли?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
"Негацията на спомена концептуално не противостои на аксеологическия императив"
"Литературни анализи за 10 клас"
"Литературни анализи за 10 клас"
- Clavdivs.
- Потребител
Абе оставете човека на мира-той иска да даде мнооого пари на някое "известно име" и смята, че това ще му донесе желания резултат.
- pitasht
- Активен потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|