Често посещавам "Фото-форум" просто за да разглеждам прекрасните снимки, които се публикуват там.
От няколко дни, посетителите на сайта се опитват да помогнат на едно момче Ники Сираков и на неговата майка. Тази жена не е много по-възрастна от мен. Аз за съжаление не мога да помогна, тъй като съм А(-). Може би някой от вас би могъл и би пожелал да помогне.
Погледнете, колеги!
http://photo-forum.net/
Препращам призива, който се съдържа в този форум.
ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
49-годишната д-р Иванка Петрова Сиракова се нуждае спешно от кръвопреливане на рядката група АВ+. Тя страда от изключително рядкото заболяване Синдром на Москович, намира се в Националния център по хематология и трансфузиология - София и е единственият човек в страната, който в момента има нужда от такава кръв. Положението й през последните часове рязко се влоши.
Умоляваме всички, които могат и искат да помогнат за спасяването на човешки живот, да се обадят за подробности на телефон 0888 65 49 76.
При кръводаряване в който и да било от центровете по кръвопреливане в страната е необходимо да уточните имената на д-р Иванка Петрова Сиракова и други данни, които ще получите от Николай Сираков на телефон 0888 65 49 76.
Близките й изказват предварително своята благодарност на всички, които се отзоват на молбата!
- Дата и час: 03 Дек 2024, 02:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Зов за помощ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
И какво като е юридически...
... да не би да няма хора с кръвна група АВ+ или пък вече не сме достатъчно човеци, и за нас спасяването на човешки живот не значи нищо!!! Намирам за срамна забележката ви!
За съжаление, моята кръвна група не съвпада
За съжаление, моята кръвна група не съвпада
- gery
- Потребител
Може би съм се изразила неясно.
Въобще не очаквам отговори. Дискусията с нищо не би помогнала на д-р Сиракова и на семейството и. Не познавам тези хора, но ме трогна мъката им. Публикувах го така, както бих залепила призива на някоя стена, ако бяхме в средата на миналия век.
Ако модераторите считат, че мястото на призива не е в този форум - нека го изтрият. Всъщност, БНТ също го излъчи.
Въобще не очаквам отговори. Дискусията с нищо не би помогнала на д-р Сиракова и на семейството и. Не познавам тези хора, но ме трогна мъката им. Публикувах го така, както бих залепила призива на някоя стена, ако бяхме в средата на миналия век.
Ако модераторите считат, че мястото на призива не е в този форум - нека го изтрият. Всъщност, БНТ също го излъчи.
- Mi-Lena
Mi-Lena написа:Може би съм се изразила неясно.
И НТВ И БТВ....
И не се дразни от несмислени коментари! Просто човешкото в някои ЧОВЕЦИ умира.
- Гост
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|