начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

PRAVO - ISTINA

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

PRAVO - ISTINA

Мнениеот ANTONIA SH » 19 Юни 2005, 21:16

Az sum u4eni4ka..... vse o6te
bih iskala da u4a pravo sled kato zavar6a u4ili6te
imam da pi6a ese na tema :

"pravoto e nai-dobroto sredstvo, koeto horata sa izmislili v borbata im sre6tu istinata"
barnard show

to ne eto4no tema, ami zitat, amaa
trudno mi e, naistina...
molia ako na niakoi mu se zanimava da mi dade niakakvi idei, za6toto ne se 4uvstvam osobeno kompetentna....
ANTONIA SH

Re: PRAVO - ISTINA

Мнениеот УЧЕНИКА » 20 Юни 2005, 00:31

"ПРАВОТО Е СРЕДСТВО ЗА НАЛАГАНЕ ВОЛЯТА НА ЕДНА КЛАСА (УПРАВЛЯВАЩАТА)НАД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е ИСТИНАТА"

ЦИТАТ: ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПРАВО
УЧЕНИКА

Мнениеот анонимен » 25 Юни 2005, 14:30

Защо сте решили да пишете есе върху такава глупава фраза? Всеизвестно е че цитираният от Вас автор е комунист и за съжаление почти в целия свят такива лафове вече са смешни...(освен Куба и Китай/. Затова първо прочетете как е възникнало правото, чии интереси охранява, след това исторически кой и в чия угода го съставя и кой го упражнява. Тогава ще видите, че избраната от Вас сентенция не е удачна. Правото няма нищо общо със справедливостта и с морала, както Вие го разбирате - в смисъл всеобщо добро. Не е такава нито целта му, нито съвременната практика, колкото и да ни се иска това. Желая Ви успех!
анонимен

Re: PRAVO - ISTINA

Мнениеот Гост » 08 Ное 2005, 19:43

he az sam kiril
i imam nujda ot ese na english spe6no ako nqkoi ima ara da mi go pusne na maila pls kiko_amf@abv.bg
Гост

Мнениеот Гост » 08 Ное 2005, 23:24

ПРАВОТО Е СИСТЕМА ОТ ОБЩОЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, ГАРАНТИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ИЗРАЗЯВАЩИ НЕЙНАТА ВОЛЯ НОРМИ, В КАЧЕСТВОТО ИМ НА КЛАСОВ РЕГУЛАТОР НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.....
И откровено, и вярно...и точно....
Гост

Назад към Общи дискусии