- Дата и час: 03 Дек 2024, 19:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
Честито, българи!!
Нека всички заедно да докажем, че ще бъдем достойни членове на обединена Европа!!!
Нека всички заедно да докажем, че ще бъдем достойни членове на обединена Европа!!!
- Ралица
Re: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!
Ти или си много наивна или наистина вярваш на целия този фарс! За съжаление НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА ! Аз не смятам,че от днес вече ще бъдем европейци.БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е В ЕВРОПА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Галина
Географски, да .... исторически е обаче някъде към 17 век, а културно - да живее Анадола.
- enigma
Ами,бегай в Европата и се доказвай пред евро чиновниците със стъклените очи. Само бих те попитал как ще се доказват българите,но след като прочетеш информацията, от по-долу.
90% от хранителните ни предприятия не покриват евростандартите
Около 90% от предприятията в млекопреработвателната промишленост и 96% в консервната биха затворили, ако днес е 1 януари 2007 г. – датата на реалното присъединяване на България към ЕС.
Това заяви в Пловдив председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев, който участва в Международна среща, посветена на европейската интеграция.
Той подчерта, че хранително-вкусовият сектор трябва да положи доста усилия, за да изпълни евростандартите, защото сега изискванията покриват само предприятията в питейната промишленост, информира БНР.
Според Данев за да е конкурентноспособен българският бизнес, той трябва да продължи да инвестира в нови технологии и в квалификация на персонала си.
90% от хранителните ни предприятия не покриват евростандартите
Около 90% от предприятията в млекопреработвателната промишленост и 96% в консервната биха затворили, ако днес е 1 януари 2007 г. – датата на реалното присъединяване на България към ЕС.
Това заяви в Пловдив председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев, който участва в Международна среща, посветена на европейската интеграция.
Той подчерта, че хранително-вкусовият сектор трябва да положи доста усилия, за да изпълни евростандартите, защото сега изискванията покриват само предприятията в питейната промишленост, информира БНР.
Според Данев за да е конкурентноспособен българският бизнес, той трябва да продължи да инвестира в нови технологии и в квалификация на персонала си.
- stavrev
- Потребител
Ами да.Като не ни управляват българи, а някакви подлизурковци,които се вълнуват само когато някой грозен европеец ги потупа по рамото.
- stavrev
- Потребител
Като раздели калимерата с тях, не като ги потупа:):)
- enigma
Няма да е лесно, даже ще е много трудно. И няма какво толкова да си честитим.
- Бо
Точно така е, Ставрев! Само че, освен многото усилия, които трябва да положат фирмите от хранителната промишленост, ще трябва да вложат огромни суми пари, за да изпълнят изискванията на ЕС, които пари малко хора имат или ще намерят. В резултат хиляди малки и средни предприятия ще бъдат затворени и работниците в тях ще останат без работа.Тези хора никак няма да празнуват присъединяването ни, наистина!Последните години малкият и среден бизнес постепенно запада, а след 2007 г. ще изчезне, това е положението. И после - всеки да се спасява кой както може!!!
Ааа, забравих... и когато отидете на кафенето да изпиете по едно кафе след 2 години, бъдете сигурни, че ще ви поискат 1 евро, не по-малко! :) Честито!
Ааа, забравих... и когато отидете на кафенето да изпиете по едно кафе след 2 години, бъдете сигурни, че ще ви поискат 1 евро, не по-малко! :) Честито!
- скептик
Не виждам повод за радост!
Само затварянето на ядрените ни реактори ще ни "струва" няколко милиарда долара!
Като добавим поскъпването на тока и другите "екстри", които неизбежно ще съпътстват това обстоятелство, овчата радост на колежката Ралица ми се струват неуместни.
Освен това, не съм съгласен да ни прикачат етикета "бъдещи европейци".
По времето, когато българите са имали четмо и писмо, религия и държава, някои от сегашните Велики европейски сили са били в начален стадий на ембрионалното си развитие.
Само затварянето на ядрените ни реактори ще ни "струва" няколко милиарда долара!
Като добавим поскъпването на тока и другите "екстри", които неизбежно ще съпътстват това обстоятелство, овчата радост на колежката Ралица ми се струват неуместни.
Освен това, не съм съгласен да ни прикачат етикета "бъдещи европейци".
По времето, когато българите са имали четмо и писмо, религия и държава, някои от сегашните Велики европейски сили са били в начален стадий на ембрионалното си развитие.
- Юристче
Колко си ми наивничка! Идеята за обединена Европа е чудесна, но България не е готова да бъде в нея - чисто икономически. А ако иначе не се чувстваш европейка - това си е твой проблем. Българите имат история и култура, които обаче за съжаление днес малко хора оценяват - помни ли някой, че на 20 април, например, е започнало Априлското въстание!
- syn4oto
Леле, колеги, ама наистина ли сте толкова зле??? Не, по- добре е да си кютаме в лайната, да си пазим раздрънканите руски реактори, маай шкембе на корем и жули пърцуца по цял ден...... Не мога да повярвам, че хора млади и образовани се противопоставят на приемането ни в Европейския съюз.... с такава младеж- майка и жална на България, ако щат за я приемат и в......
- Ралица
Алооо,скъпа.Пиши по същество.По-горе ти зададох конкретен въпрос.Нещо не ти удобно да отговаряш на такива въпросчета.Защо ли?Или и ти както Кунева-Пръмова,която относно фактът,че 80% от българските фирми ще фалират след влизането ни в ЕС,каза :"Еми,какво да направим.Те ще си фалират така и така."
И понеже знам,че такива като теб няма в никакъв случай да отговарят на конкретни въпроси, а само ни припяват фалшиво "Одата на радостта" / между другото използването на това гениално произведение за политически цели е гавра с него/, аз ще ти напиша нещичко.Когато фалират тези български фирми,веднага ще дофтасат добрите европейчета и тук ще намерят такъв богат пазар на евтина работна ръка,че веднага ще си вкарат мръсното и непривлекателно производство. Тогава ще станем един народ от наемници и обслужващ персонал и точно тогава ще оправдаем доверието на Европа,както прави слугата на господаря си.Нали занеш как става това?
И понеже знам,че такива като теб няма в никакъв случай да отговарят на конкретни въпроси, а само ни припяват фалшиво "Одата на радостта" / между другото използването на това гениално произведение за политически цели е гавра с него/, аз ще ти напиша нещичко.Когато фалират тези български фирми,веднага ще дофтасат добрите европейчета и тук ще намерят такъв богат пазар на евтина работна ръка,че веднага ще си вкарат мръсното и непривлекателно производство. Тогава ще станем един народ от наемници и обслужващ персонал и точно тогава ще оправдаем доверието на Европа,както прави слугата на господаря си.Нали занеш как става това?
- stavrev
- Потребител
Ама ти наистина хвърчиш в облаците - я слез на земята и се огледай наоколо! Повечето мнения тук са на реалисти и ако не виждаш проблемите, за които става дума, значи нямаш представа за реалността. А на шкембето и пърцуцата не зная какво им е лошото, но ако само това смяташ, че е повод за гордост на българина, пак не си в час!
- syn4oto
На 20. 04. обаче също е роден и Хитлер.
- pisanata
- Нов потребител
Suglasen sam s Ralica. Bude6teto e v obedinena Evropa. 6te ima razbirase i plusove i minusi. A otnosno fakta, 4e mnogo predpriatia ot hranitelno -vkusovata promi6lenost 6te budat zatvoreni - poglednete vaprosa i ot drugata mu strana. Dali hranata, koiato kopuvame e ka4estvena i dali sudurja tova za koeto pla6tame. Dali e polezna ili vredna ili e po- skoro vredna?
- bbb
Аз съм се родил в България- страна, намираща се в Европа. Следователно съм европеец по рождение. Ако някой шибан европеец ми докаже,обратното - да го духа. Простотията, престъпноста и другите негативи, които казват, че ги има в България, ги има навсякъде. Но никой не гледа престъпността в "велика" БРИТАНИЯ или във франция, или където и да е в ЕВРОПА.
Т.нар. европейци искат "европейска" култура и "европейски" цени. ...... ИМ!!!! Да ми дадат "европейски" доходи.
А, кой по дяволите, в Ялта ни докара до това положение?
Да затвориме АЕЦ-а. ЩО БЕ КЕЛЕШИ??? Във Щатите или във Франция не гърмят ли реактори, а?
И ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ИСПАНЦИ, ЕВРЕИ И ТУРЦИ - ТАКА ЩЕ Е
Т.нар. европейци искат "европейска" култура и "европейски" цени. ...... ИМ!!!! Да ми дадат "европейски" доходи.
А, кой по дяволите, в Ялта ни докара до това положение?
Да затвориме АЕЦ-а. ЩО БЕ КЕЛЕШИ??? Във Щатите или във Франция не гърмят ли реактори, а?
И ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ИСПАНЦИ, ЕВРЕИ И ТУРЦИ - ТАКА ЩЕ Е
- БЪЛГАРИН=ЕВРОПЕЕЦ
Ами,яж тогава храна от чуждите фирми-тя е супер качествена и много по-вкусна.Нека да печелят чужденците!Утре,ако така продължава ще си вкарат и чужденци юристи...
И не става въпрос само за хранително-вкусовата промишленост, а за цялата българска промишленост.Абе,как си я представяте тази работа?Капиталистическа държава без национални капитали?Какво е това?Направо си е бананова република.
И не става въпрос само за хранително-вкусовата промишленост, а за цялата българска промишленост.Абе,как си я представяте тази работа?Капиталистическа държава без национални капитали?Какво е това?Направо си е бананова република.
- stavrev
- Потребител
|
|