начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ВРЕМЕ е за ГОЛААААААААА във ВРАТАТА на Шведите !!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ВРЕМЕ е за ГОЛААААААААА във ВРАТАТА на Шведите !!!

Мнениеот младежа » 14 Юни 2004, 11:58

Мариян Христов ще играе на обезболяващи инжекции срещу Швеция днес. Това обяви самият той на пресконференция в Лисабон. Вчера националният ни отбор пристигна в столицата на Португалия след 35-минутен полет от Порто и се настани в петзвездния хотел "Коринтия Алфа". Двубоят довечера е от 21,45 ч на стадион "Жозе Алваладе".
-Определено имам проблем с контузия на глезена, но ще играя срещу Швеция. Тренирам на инжекции и ще играя на инжекции-, заяви Христов. Според него шведите ще имат големи проблеми с опазването на Димитър Бербатов. "Не знам защо толкова се коментира, че защитата ни е слаба. Може би защото просто нещо трябва да се говори. За да не ни критикуват, вероятно трябва да сме идеални като Бразилия", добави халфът на "Кайзерслаутерн".

Помолен да потърси сравнение между отборите на България и Швеция от Мондиал-94 година и от квалификациите за Евро 2000, Христов заяви: "Не мога да правя сравнение с отборите от 94-а, но пък си спомням, че по времето на световното в САЩ по улиците в България доста се празнуваше. Надявам се и в следващите няколко седмици да е така. Не може да се говори за сравнение и с двубоите от квалификациите през 1998 и 1999 година, когато шведите ни победиха с по 1:0 в Бургас и Стокхолм. По това време се извършваше рязка промяна в поколенията на българския отбор, а Швеция разполагаше с много силен и хомогенен тим. Сега е различно - други отбори, друг мач".

Изявление пред българските журналисти направи и голмайсторът Димитър Бербатов: "Убеден съм, че срещу физически силните защитници на Швеция ще ни бъде трудно, но аз не се страхувам от никой. Те са едри, но и аз не съм малък. Важното е ние да вкараме един гол повече от тях. Винаги съм чувствал голямата отговорност, която е падала върху мен и съм я поемал. Някога съм успявал да се справя по-добре, друг път - не. И са ме псували, и са ме възхвалявали. Така че не ме е страх от отговорността, която ще падне върху мен. Нормално е да има напрежение в отбора, това е първото европейско първенство за мен и повечето момчета. На твърдата игра на Швеция ще отвърнем с технична игра и ще се опитаме да ги надхитрим. Не мисля, че съм изолиран в предни позиции, треньорът решава как да организираме играта си в нападение и с кои партньори да играя напред. С тази схема се класирахме на европейските финали, значи тя ни носи успех".
Дайте прогнози ,аз давам - 1: 1
младежа

Re: ВРЕМЕ е за ГОЛААААААААА във ВРАТАТА на Шведите !!!

Мнениеот 999-666 » 14 Юни 2004, 15:02

ало, вие само във форума ли седите, работа нямате ли, за устния изпит не тренирате ли?
999-666

Мнениеот boba » 14 Юни 2004, 15:19

Тя и комисията гледа европейското, не само ние!!!
boba

Мнениеот мастика с бира » 14 Юни 2004, 16:16

Boba, трябва да знаеш, че мъжете много уважаваме жените, които споделят вълненията ни покрай мачовете.
Към Младежа:
Важното е да се ПИЕ ОБИЛНО, включително и по време на мача довечера. За крайния резултат, нямам никакви съмнения, че ще победим, пиши прогноза 2:1 от мене.
Много ме е яд на тези шведи, не сме ги били побеждавали от 40 години по статистически данни...Крайно време е това да стане..то и Франция не бяха побеждавали от много отдавна англичаните, но ето че снощи и това стана.
Може и да има Шведска маса, Шведска тройка, Шведски метъл и т. н. но добър Шведски футбол няма.....
И Бербатов си нямат.....
мастика с бира

Мнениеот alexander_tonev » 14 Юни 2004, 23:32

ха ха ха, този гол така си остана и мечта:(((
alexander_tonev

Мнениеот младежа » 15 Юни 2004, 10:21

Мъкаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!!!!
младежа

Назад към Общи дискусии